Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ο Παύλος Παυλίδης στην ραδιοφωνική παρέα του Trollradio.gr

Την ερχόμενη Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, ο Trollradio.gr φέρνει στη ραδιοφωνική σας παρέα τον αγαπημένο έλληνα μουσικό, στιχουργό και τραγουδιστή, Παύλο Παυλίδη.

Ο  Παύλος Παυλίδης  ο ευαίσθητος δημιουργός και ανήσυχος συνθέτης που ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη μας και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα «Ξύλινα Σπαθιά».  Από το 2003 και μετά, συνεχίζει την προσωπική του μουσική διαδρομή με συνοδοιπόρους τους B - Movies.

Σήμερα, Ο Παύλος Παυλίδης έχει φτάσει στην καλλιτεχνική του ωριμότητα καθώς μπορεί να μετουσιώνει αβίαστα την προσωπική του αλήθεια σε στίχους και να τους ντύνει με τις φωτεινές του μελωδίες. Είναι πλέον ένας έμπειρος μουσικός, κατασταλαγμένος, με πλούσιες εμπειρίες αλλά με το μικρόβιο της αναζήτησης, συνεχίζει να ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς, όπου το σκοτάδι διαλύεται στο φως, όπως η σκοτεινή πλευρά του καθενός νικιέται από την φωτεινή.

Με όχημα τον Trollradio.gr θα ακουμπήσουμε στις πτυχές αυτής της ιδιαίτερης και αγαπημένης μουσικής προσωπικότητας.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, 20.00 – 22.00, ο Παύλος Παυλίδης στον Trollradio.gr και στην εκπομπή «Ελληνική Σκηνή Στον Αέρα» με την Κλειώ Γκόλνα και τον Γιάννη Παλαβούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...