Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αναψε πόλεμος Κακλαμάνη με τη διοίκηση του 9,84

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της διοίκησης του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84 και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνη ξέσπασε με επίκεντρο την κοινή ραδιοφωνική εκπομπή των ραδιοσταθμών της πόλης ενάντια στη βία.

Ο κ. Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, είχε εγκαλέσει τη διοίκηση του δημοτικού σταθμού για την απουσία των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σε αυτό το δίωρο πρόγραμμα.

Η παρέμβαση Κακλαμάνη προκάλεσε την αντίδραση του γενικού διευθυντή του 9,84 κ. Τάκη Καμπύλη, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «επέλεξε (πάλι) να στοχοποιήσει τον 9,84» επειδή προσκλήθηκε να μιλήσει ο δήμαρχος αλλά δεν προσκλήθηκαν οι άλλοι εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων.

«Το λέει αυτό, διότι ο κ. Κακλαμάνης είχε συνηθίσει να έχει ντουντούκα του τον 9,84. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι ο 9,84 δεν πρότεινε τη συμμετοχή του κ. Καμίνη»
, σημείωσε.

Όπως εξήγησε, ο 9,84 πρότεινε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο, τον κ. Νίκο Αλιβιζάτο, τον κ. Διονύση Σαββόπουλο και τον κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο. «Τη συμμετοχή του δημάρχου Αθηναίων πρότεινε ο διευθυντής του Real Fm, κ. Χρήστος Μπάρλας, κι αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν και οι διευθυντές των άλλων ραδιοσταθμών, στους οποίους κοινοποιήθηκε η σχετική πρόταση από πλευράς Real fm», επεσήμανε ο κ. Καμπύλης.

Καυστική ήταν η ανταπάντηση του επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», κ. Κακλαμάνη ο οποίος δήλωσε: «Η απάντηση του κ. Καμπύλη έχει τόση σοβαρότητα όσο και η νομική γνωμάτευση, για το αν πληροί τις προϋποθέσεις για τη θέση του γενικού διευθυντή του ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84», βάσει της οποίας ο δήμαρχος Αθηναίων αποδέχθηκε πως πανεπιστημιακή εκπαίδευση σημαίνει να έχει πιει κάποιος καφέ στο κυλικείο ενός Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...