Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ FMVOICE.GR

Επανήλθε στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα της www.fmvoice.gr μία επιτυχημένη εκπομπή, που είχε προσελκύσει ευρύ κύκλο ακροατών στην πρώτη περίοδο μετάδοσή της.

Πρόκειται για την εκπομπή “Ώρα Ευθύνης” η οποία θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τις 2:00 μ.μ. έως τις 3:00 μ.μ. και θα ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Κοινωνική Ευθύνη των επιχειρήσεων, σε μία περίοδο κατά την οποία αποκτά ιδιαίτερο νόημα η ευαισθησία των επιχειρήσεων έναντι των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής έχει η δημοσιογράφος Γιώτα Καραμπίνη, η οποία μαζί με τους εκπροσώπους των φορέων που ασχολούνται με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, θα μεταφέρει στους ακροατές της www.fmvoice.gr ειδήσεις και πληροφόρηση από τις εκδηλώσεις και τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Σχεδόν έξι χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της www.fmvoice.gr, το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ιστοσελίδας μας εμπλουτίζεται και εκτείνεται πλέον στη ζώνη από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 6:00 μ.μ., με εκπομπές που απευθύνονται σε όλο και μεγαλύτερο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...