Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Θεσσαλονίκη: Ο Γιώργος Τούλας στον Republic 100,3 FM

Μετά το κλείσιμο του 9.58 της ΕΡΤ (και της ίδιας της ΕΡΤ) ο δημοσιογράφος επιστρέφει με πρωινή εκπομπή


Έχοντας συμπληρώσει 25 χρόνια στο ραδιοφωνικό αέρα της Θεσσαλονίκης, κρατώντας την πρωινή ζώνη μιας σειράς ραδιοφωνικών σταθμών στο παρελθόν, από τις αρχές Σεπτεμβρίου (Δευτέρα 2/9) εντάσσεται στο δυναμικό του Republic 100,3. Κάθε πρωί, Δεύτερα-Παρασκευή 9-11 π.μ., θα σχολιάζει με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο όσα θετικά ή αρνητικά συμβαίνουν στην πόλη και τη χώρα.    

Ένα ραδιοφωνικό χρονικό του καιρού μας εμπλουτισμένο με όλη την πολιτιστική κίνηση της πόλης, προσκλήσεις για τα σπουδαιότερα θεάματα, θέατρα, κινηματογράφους, συναυλίες και βέβαια άμεση επικοινωνία με το ραδιοφωνικό κοινό του σταθμού.    

Βιογραφικό: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με ειδίκευση στα ΜΜΕ. Εκδίδει από το 1989 την Parallaxi και διευθύνει τη δράση της ''Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς''. Έχει εργαστεί σε ραδιόφωνα, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ως συντάκτης, αρχισυντάκτης και διευθυντής, καθώς και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου διευθύνοντας την εφημερίδα του. Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...