Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Συνεργασία e-tetradio με Media Inspector

Το e-tetRadio το site για το ραδιόφωνο και την μουσική ξεκινάει συνεργασία με την Media Inspector την εταιρία που καταγράφει όσα τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο. Η Media Inspector διαθέτει ένα πλήρως εξελιγμένο λογισμικό και μία σειρά ηλεκτρονικών υπολογιστών που είναι συνδεδεμένοι με περισσότερα από 100 ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα. Στο δίκτυο συμμετέχουν όλοι σχεδόν οι ραδιοσταθμοί των Αθηνών και Θεσσαλονίκης και κάποιοι επιλεκτικά από την επαρχία.
Το Media Inspector είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους επαγγελματίες καθώς μετράει εδώ και τρία χρόνια τα τραγούδια που μεταδίδονται στα FM κάθε λεπτό. Γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τί έπαιξε κάθε ραδιοφωνικός σταθμός και έτσι προκύπτουν τα airplay (συνολικά και ξεχωριστά) ενώ ταυτόχρονα βγαίνουν πάρα πολλά χρήσιμα συμπεράσματα. Στο Media Inspector είναι συνδρομητές ραδιοφωνικοί σταθμοί, δισκογραφικές εταιρίες και καλλιτέχνες. Οποιοσδήποτε θέλει να μάθει τί συμβαίνει με τη μουσική στο ελληνικό ραδιόφωνο.
Η συνεργασία του e-tetRadio με την Media Inspector θα βοηθήσει να καταγράφονται σημαντικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα θα γίνεται έρευνα για το πόσα καινούργια τραγούδια πρόσθεσε ένας ραδιοσταθμός την τρέχουσα εβδομάδα στο ρεπερτόριό του αλλά και πολλές χρήσιμες πληροφορίες, κάποιες εκ των οποίων διαφορετικές κάθε φορά. Όλα αυτά θα παρουσιάζονται στο e-tetRadio, στην ειδική ενότητα που δημιουργούμε στο εξής με το όνομα:
Radio Inspector.
Από σήμερα λοιπόν ξεκινάμε μόνιμη συνεργασία, αρχής γενομένης με το Top 100 του Σεπτεμβρίου. Διαβάστε ποια είναι τα 100 τραγούδια που μεταδόθηκαν περισσότερες φορές στο ελληνικό ραδιόφωνο. Τραγούδι, καλλιτέχνης και πόσες φορές ακριβώς ακούστηκε.
Stay tuned @ e-tetRadio!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...