Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

SENTRA FM: ΔΩΡΑ ΚΑΘΕΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «USERS»

This is a photo of my XboxImage via WikipediaΗ εκπομπή users μέσα από τη συχνότητατου SentraFM 103.3, καθημερινά21:30-22:00, θα προσφέρει στουςακροατές κάθε μήνα δύο κονσόλες καιπολλά ακόμα δώρα.

Συγκεκριμένα, θακληρώνονται τα εξής: Η κονσόλα τουμήνα: προσφορά του EasyBuyWorld.Η συμμετοχή θα γίνεται μέσω SMS στο54529 και το πρόθεμα του μηνύματος.

Για το μήνα Οκτώβριο, το EasyBuyWorldθα προσφέρει μία κονσόλα Xbox 360Slim. Darkfall: Το μεγαλύτερο ελληνικόvideo game θα δίνεται στον πρώτο τυχερόκάθε εκπομπής που θα το ζητήσει On Air.

Το «ζευγάρι» της εβδομάδας: Σε κάθεεκπομπή, οι ακροατές συμμετέχουν σε μιαακόμη κλήρωση, για δύο games της Dionic,η οποία εκπροσωπεί στη χώρα μας τιςεταιρείες Activision, Codemasters, LucasArts και αρκετά ακόμη γνωστά ονόματα τουχώρου.

Κέρδισε ό,τι θέλεις: Μια ακόμηπροσφορά του EasyBuyWorld, όπου οιακροατές βγαίνουν στον «αέρα» σε κάθεεκπομπή και ζητούν όποιο video gameθέλουν για Playstation 3 ή Xbox 360.Οι κληρώσεις θα γίνονται στην εκπομπήτης Παρασκευής.

Άλλη μία κονσόλα τουμήνα: το EasyBuyWorld προσφέρει κάθεμήνα άλλη μία κονσόλα δώρο, μέσω τουGameWorld.gr, με μια απλή συμμετοχήστο forum του site. Λεπτομέρειεςαναρτώνται στο GameWorld.gr, στον τομέαΔιαγωνισμοί
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...