Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

O Κώστας Ζέκος στους "Ραδιο-φονικούς" του moreradio.gr


Τον ταλαντούχο ηθοποιό Κώστα Ζέκο θα φιλοξενήσουν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 4 το μεσημέρι, η Μαριάννα Μαλαντζή και ο Γρηγόρης Ραγκούσης στο www.moreradio.gr και στην εκπομπή τους «Οι Ραδιο-φονικοί». Ο Κώστας θα μιλήσει για τη μέχρι τώρα πορεία του, για τα μελλοντικά του σχέδια, ενώ θα τσατάρει και με τους ακροατές του Νο1 web radio από την Αθήνα.

Ο Κώστας Ζέκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Παρακολούθησε μαθήματα στη Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου και από το 1989 ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο σε διάφορες επιθεωρήσεις με περιοδεύοντες θιάσους. Το 1992 εμφανίζεται στην επιθεώρηση του Τάκη Μακρυγιάννη «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ….ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ» στο θέατρο Αυλαία με τους Νίκο Δαδινόπουλο, Νέλλη Γκίνη, Έρρικα Μπρόγιερ. Το 1993 και για 2 χρόνια, στο Θέατρο Ακάδημος με το έργο του Δημήτρη Ψαθά «ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ & ΜΙΣΟΣ» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Τη χρονιά αυτή εμφανίζεται και σε 4 επεισόδια στον ΑΝΤ1 «ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ» του Μανούσου Μανουσάκη. Το 1995 στο Θεατρικό έργο του Πέτρου Κατσαΐτη «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ» σε σκηνοθεσία Νίκου Βασταρδή, με τους νίκο Βασταρδή, Τασσώ Καβαδία, Άννα Ανδριανού, Θανάση Κουρλαμπά κ.α. Το 1997 περιοδεύει με την Μουσική Επιθεώρηση του Τάκη Μακρυγιάννη «ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ … ΑΣΤΑ». Το 1999 ανεβάζει για λίγες παραστάσεις τη Μουσική Επιθεώρηση των Μιχαηλίδη-Μακρίδη-Μακρυγιάννη-Ζέκου «ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΘΕΣ» σε σκηνοθεσία Κώστα Ζέκου.
Από το 2008 συνεργάζεται με τους Θεατρικούς Ορίζοντες με το έργο του Ντίνου
Σπυρόπουλου «ΓΚΟΛΦΩ FOREVER» όπου κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Το 2009 εμφανίζεται σ την αντιθεατρική κωμωδία του Ευγένιου Ιονέσκο «Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ» σε σκηνοθεσία Ντίνου Σπυρόπουλου στο Θέατρο “Εξ Αρχής” το οποίο παίχτηκε για 3 χρονιές. Το 2010 πρωταγωνιστεί στο θρίλερ μυστηρίου του Ira Levin “ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΝΙΚΑ” σε σκηνοθεσία Ντίνου Σπυρόπουλου στο Θέατρο ΕΞ ΑΡΧΗΣ. Την ίδια χρονιά πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους « Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ» σε σενάριο & σκηνοθεσία Τάκη Ιωσηφίδη, για το Φεστιβάλ Ελληνικών ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Το 2011 πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του Ντίνου Σπυρόπουλου «ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ» στο θέατρο Εξ Αρχής σε σκηνοθεσία του Ντίνου Σπυρόπουλου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...