Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Ο 9,58 γίνεται 18 ετών

O 9.58fm της ΕΡΤ3, το πολιτιστικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, γίνεται 18! Ο 9.58fm, η φωνή των δημιουργών, των συνθετών, των τραγουδοποιών, των στιχουργών, των ποιητών και των συγγραφέων. Ο 9.58fm των μουσείων, των θεατρικών παραστάσεων, του σινεμά και των εικαστικών. Ο 9.58fm που όλα αυτά τα χρόνια έγινε το σπίτι όλων των ανθρώπων της τέχνης. Με μικρό κόστος λειτουργίας, αλλά με μεγάλη προσφορά.

Τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012, ανοίγουμε το στούντιο της Αγγελάκη, όχι μόνο στους ανθρώπους που συνεργάστηκαν με τον σταθμό όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στους ακροατές που τον στηρίζουν.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων του σταθμού, ο Υποδιευθυντής του 9.58fm Δημήτρης Νικολούδης, σημειώνει:

«Έχουν περάσει 18 χρόνια από την μέρα που στα στούντιο της Γεωργικής Σχολής πρωτοβγαίνει στον αέρα η φωνή του 9.58fm. Ήταν Κυριακή, γέμισε κόσμο το κτίριο και η φωνή της Μελίνας Μερκούρη δονούσε στα ηχεία με τη συνοδεία μουσικής του Θάνου Μικρούτσικου που χρησιμοποιήθηκε για σήμα. Ήμουν όλη τη μέρα εκεί και διάλεγα μουσικές για τις εκπομπές.

Σήμερα, 18 χρόνια μετά…Και τι δεν περάσαμε, όμως είμαστε εδώ. Τώρα πια τα στούντιο είναι στην Αγγελάκη, οι συνεργάτες είναι λιγότεροι, όπως και οι τεχνικοί, όμως η όρεξη και η διάθεση είναι ίδια, αν όχι μεγαλύτερη.

Η στήριξη της Διοίκησης, η αγάπη των ακροατών, μας κάνει, όμως πιο υπεύθυνους. Ευχές σε όλους, καλή δύναμη για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...