Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Με άλλον...'αέρα' και νέο πρόγραμμα στην Ε.ΡΑ Ηρακλείου !

Ο πολίτης ήταν πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το δημοσιογραφικό team και όλο το προσωπικό της Ε.ΡΑ Ηρακλείου 97,5 και 105,6FM. Αυτό δεν είναι άλλωστε κάτι καινούριο..
Αυτό που αλλάζει στο εξής είναι το πρόγραμμα με βασική προτεραιότητα στον πολιτισμό, με έμφαση στην ενημέρωση και με βήμα στον πολίτη.
Η ώρα των δελτίων με τοπικές, και όχι μόνον, ειδήσεις είναι προγραμματισμένη στις 8.30,9.30,10.30,11.30,12.30.
Στις  07.00-09.00  ακούτε την εκπομπή «Σηματολόγιο» με τη Νέλλη ΚατσαμάΜία εκπομπή που στηρίζεται στον αποφθεγματικό λόγο του Ελύτη. Αποτελεί το πρώτο βήμα της ενημέρωσης κάθε νέας μέρας και φιλοδοξεί να προωθεί την επικράτηση του μερικού από το όλον.
Στις 09.00-10.00 στον "αέρα βγαίνει η εκπομπή «Τι τρέχει;» με το Δημήτρη Καριωτάκη και  τη Σταυρούλα Κατσουλάκη να απαντούν στο ειδησεογραφικό ερώτημα τις ημέρας...."Τι τρέχει;"
Τη σκυτάλη παίρνει  στις 10.00-11.00 η Νεκταρία Μανουσουδάκη με την εκπομπή «Στον παλμό σας» με ειδήσεις, σχόλια, πρόσωπα  και δράσεις από την καθημερινότητά μας.
Πλούσια και η αθλητική ενημέρωση στην ΕΡΑ. 
Πιο συγκεκριμένα, στις 11.00-12.00,  κάθε Δευτέρα, ακούτε την εκπομπή «Το τρίτο ημίχρονο» με τους Γιώργο Γιαλυτάκη και  Δημήτρη Καρυωτάκη με ανάλυση των αγώνων του Σαββατοκύριακου στα Κρητικά γήπεδα και όχι μόνο.
Η αθλητική ενημέρωση όμως δε σταματά εδώ..Κάθε Παρασκευή ο Γιώργος  Γιαλυτάκης δίνει ραδιοφωνικό "ραντεβού"  με το  «Σαββατοκύριακο στα γήπεδα» και όλη την  αθλητική ατζέντα των ομάδων της Κρήτης για το Σαββατοκύριακο.
Ως γνωστόν, η δισκοθήκη της ΕΡΑ Ηρακλείου είναι εξαιρετικά πλούσια. Κάθε Τρίτη στον αέρα βγαίνουν οι «Μουσικές στιγμές»
Επιμελώς ατημέλητες σκέψεις για όσα συμβαίνουν γύρω μας και μέσα μας ανταλλάσουν οι ακροατές με τη Μαρία Στεφανάκη Τετάρτη και Πέμπτη στα «Ατάκτως ερριμμένα» 
Ο πολιτισμός και η τέχνη αποτελούν βασικούς πυλώνες της ενημέρωσης στην ΕΡΑ Ηρακλείου. Στις 12.00-13.00 ακούτε την εκπομπή «Μαζί στις 12» με τη Ρένα Παπαδάκη και τη Μαρία Κουβίδη
Ο δημοσιογράφος Κώστας Βασιλάκης παίρνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στις 13.00-14.00 με «Το ειδησεογραφικό περισκόπιο της ΕΡΑ Ηρακλείου» με νέα απ’ όλη την Κρήτη, με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις και συνεντεύξεις ενώ ακολουθούν στις 16.00-17.00 τα «Τοπικά χρώματα» με επιλογές από την παραδοσιακή μας μουσική
Κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή  ακούτε «Όσα η καρδιά μας ονειρεύεται..» με τη Μαρία Κουβίδη στις 17.00 έως και τις 18.00 το απόγευμα.
Η Τρίτη παίρνει διαφορετικό "χρώμα" για τους ακροατές της ΕΡΑ Ηρακλείου με τους « Αφανείς ήρωες» Ηρακλή Γαλανάκη. Μία εκπομπή που επικεντρώνει στην προβολή ανθρώπων και φορέων που με τη δράση τους ομορφαίνουν την κοινωνία μας. 
Ενώ κάθε Πέμπτη, ο Ηλίας Γαλανάκης δίνει ραντεβού με την εκπομπή«Κρήτη-Ευρώπη» που πραγματεύεται τη συμμετοχή της Κρήτης στο Επιστημονικό, Ερευνητικό και Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.
Στο μεταξύ, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, στις 18.00-19.00 το απόγευμα,  η Ε.ΡΑ ανοίγει τις πόρτες της στην κοινωνία και  δίνει μικρόφωνο και βήμα σε πολίτες και σε φορείς  που επιθυμούν να κάνουν την εκπομπή τους με την εκπομπή «Κάνε την εκπομπή σου»
Το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 11.00 στην «ΕΡΑ Σαββάτου» οι ακροατές απολαμβάνουν  συνεντεύξεις, σκέψεις και απόψεις από τους δημοσιογράφους του σταθμού
Ενώ στις 11.00-12.00 στα «Ανατολικά της Εδέμ», η Ρένα Παπαδάκη, η Μαρία Κουβίδη και ο Ιάσονας Ταβλάς επιδίδονται σε σχέσεις …μουσικής.
Τις υπόλοιπες ώρες γίνεται σύνδεση με τα κεντρικά προγράμματα της Ε.ΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...