Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Νέα 20ημερη απεργία στους ραδιοσταθμούς «ORANGE» και «LOVE»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ, αντιδρώντας στην προκλητική στάση της εργοδοσίας των ραδιοσταθμών «ORANGE» και «LOVE», η οποία αρνείται συστηματικά την διαδικασία διαλόγου στον ΟΜΕΔ και... απαντώντας στις καθυστερήσεις πληρωμής των δεδουλευμένων αποφάσισε την πραγματοποίηση της προκηρυχθήσας : 20ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την 06.00η ώρα της Τετάρτης 5ης Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και την 06.00η ώρα της Τρίτης 25ης Δεκεμβρίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ORANGE» με αιτήματα:

Την καταβολή των δεδουλευμένων των μηνών: Μαρτίου 2012 (εξόφληση), Απριλίου 2012, Μαΐου 2012, Ιουνίου 2012, Ιουλίου 2012, Αυγούστου 2012, Σεπτεμβρίου 2012, Οκτωβρίου 2012, και Νοεμβρίου 2012.

Την αποχή από κάθε ενέργεια, κατά παράβαση του Νόμου 1264 του 1982, δημιουργίας εντύπωσης στο ακροατήριο του ραδιοσταθμού ότι οι τεχνικοί δεν απεργούν, με την εκπομπή προγράμματος από σημείο άγνωστο προς ημάς και πάντως διάφορο του studio συγχρόνου εκπομπής του ραδιοσταθμού το οποίο είναι ηχογραφημένο, ενώ παρουσιάζεται ως ζωντανό, με προφανή σκοπό να πλήξει το κύρος της απεργίας μας
. Την ώρα που από το studio συγχρόνου εκπομπής του ραδιοσταθμού εκπέμπεται απεργιακό πρόγραμμα το οποίο δεν φτάνει στα ραδιόφωνα των ακροατών του ραδιοσταθμού λόγω της παρεμβολής από την διοίκηση των δύο ραδιοσταθμών του απεργοσπαστικού προγράμματος με άγνωστο σε μας προσωπικό και σαφώς όχι το τεχνικό προσωπικό του ραδιοσταθμού αφού αυτό απεργεί.

Την καταβολή στη Ένωσή μας των παρακρατηθησών συνδρομών των μελών μας κατ" εφαρμογή της ΣΣΕ μας ήτοι: από Μάρτιο 2012 μέχρι και Οκτώβριο 2012 (8 μήνες, δώρο Πάσχα, επίδομα αδείας) 720 ευρώ.

Καλούμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Πολιτεία να επέμβουν δραστικά ώστε να σταματήσει το φαινόμενο της καθυστέρησης των δεδουλευμένων από την εργοδοσία και να σταματήσει πια να λειτουργεί η Πολιτεία, ως παρατηρητήριο των εργασιακών σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...