Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας στην εκπομπή «Γιάφκα» του Σπύρου Χαριτάτου

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και την κορύφωση των Θείων Παθών, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, καλωσόρισε τη ραδιοφωνική «Γιάφκα» του Σπύρου Χαριτάτου στη Θεσσαλονίκη, μέσα από το studio του Παλμός 96,5 και χαιρέτισε τους ακροατές του Alpha 98 9.

Ο Ιεράρχης έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου. Είναι γνωστή στις τοπικές κοινωνίες της δυτικής Θεσσαλονίκης και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα η ηθική πορεία του, μέσα από τις σκληρές δοκιμασίες της ζωής, από τα χρόνια των βραδινών βαρδιών σε γνωστό εργοστάσιο παραγωγής μπισκότων, μέχρι τα χρόνια του Πανεπιστημίου, ως και το μητροπολιτικό θώκο.

Μέσα από την ραδιοφωνική «Γιάφκα» του Σπύρου Χαριτάτου, ενέσπειρε την Ελπίδα, την Αγάπη και τον Σεβασμό για τους συνανθρώπους μας χωρίς να ζητήσει πιστοποιητικά πίστεως, όπως δεν ζητάει κανείς από τους 5.500 ανθρώπους που σιτίζει καθημερινά η Μητρόπολη.

«Χωρίς το Σταυρό δεν θα έρθει η Ανάσταση, χωρίς τον πόνο δεν έρχεται η θεραπεία. Η εκκλησία είναι αισιόδοξη γιατί ξέρει το τέλος της ιστορίας που είναι η νίκη του κακού από το καλό», όχι από άμβωνος αλλά μέσα από τη «Γιάφκα» του Σπύρου Χαριτάτου, καταλήγει ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Βαρνάβας.

Alpha 98 9: Το ραδιόφωνο που σε ακούει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...