Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Όλγα Τουρνάκη και Κάρμεν Ρουγγέρη ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι ο Γιάννης Γαβρίλης φιλοξενεί δύο Κυρίες του Ελληνικού Θεάτρου. Την Όλγα Τουρνάκη και την Κάρμεν Ρουγγέρη.

Θα συζητήσουν για την κοινή τους εμφάνιση στην παράσταση του σπονδυλωτού έργου της Jean Mc Donnell ‘’Καρέκλες Καταστρώματος’’ που έχει ανέβει στον Θεατρικό χώρο ‘’Αγγελων Βήμα’’.

Στις ‘’Καρέκλες Καταστρώματος’’..με ύπουλο χιούμορ, με υπόγειες διαδρομές και με μια ανατρεπτική αφέλεια η συγγραφέας σκιαγραφεί δέκα σπαρταριστούς χαρακτήρες γυναικών που κινούνται σε πολλαπλά επίπεδα και που συγκρούονται ανά δυο, μεταξύ τους σε απροσδόκητες σχέσεις. Σ’ αυτές τις σχέσεις τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στην αρχή και η ανατροπή παραμονεύει κάτω από κάθε φράση, από κάθε νεύμα.

Με καταλυτικό χιούμορ, αστείες καταστάσεις , ανταγωνισμούς και αιφνιδιαστικές αποκαλύψεις.. η παράσταση ταξιδεύει τον θεατή στις ανθρώπινες σχέσεις, αφήνοντας του στο τέλος μια αίσθηση χαράς και πληρότητας.


Η παράσταση ‘’Καρέκλες Καταστρώματος’’ που έχει ανεβεί σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη, και τους ρόλους ερμηνεύουν εκτός από την Ολγα Τουρνάκη και την Κάρμεν Ρουγγέρη.. η Χαρά Κεφαλά και η Χριστίνα Κουλουμπή…

..Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι ‘’Στα Φώτα της Ράμπας’’ με τον Γιάννη Γαβρίλη από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και 102,9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...