Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΒΛΑΧΟΥ, ΝΟΜΙΚΟΥ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στην εκπομπή «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ»

Σας προτείνουμε να ακούσετε το Σάββατο 29/1/11 τις αποκλειστικές συνεντεύξεις, της ΕΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΥ επιστημονική υπεύθυνη του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς παρουσιάζοντας το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στην Σπάρτη και μας ενημερώνει για την σπουδαία έκθεση «Μίρτης» που ετοιμάζεται. Αμέσως μετά ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη της ΑΝΤΖΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥ Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων του Μουσείου κοσμήματος ΗΛΙΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ για τις εκθέσεις που φιλοξενούνται καθώς και για τα εκπαιδευτικά εργαστήρια που πραγματοποιούνται. Την Κυριακή 30/1/11 μην χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη της Δημοσιογράφου & παρουσιάστριας ΒΙΚΥΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ όπου μας αποκαλύπτει από το βιβλίο της «Όμορφα Μυστικά» αλλά και τις εμπειρίες της από την επιτυχημένη της εκπομπή στον Alpha «πάμε πακέτο» ενώ απαντάει για τον πόλεμο που τις γίνετε από συνάδελφους της στον Alpha. Φυσικά θα γίνει και η κλήρωση για τα δυο διήμερα σε δυο τυχερούς με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Λίμνη Πλαστήρα.

Η εκπομπή «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ» μεταδίδεται κάθε Σάββατο & Κυριακή 10.00-12.00 από τον TOP FM 106,4 – τα e-radios gpnews.gr & topfmvolos.gr και μέσα από ειδικούς συνδέσμους στους Έλληνες του εξωτερικού στην Αυστραλία από τον city, την Αμερική τον geecknews και την Ευρώπη τον ellasnews.

Ενημερωθείτε για τις συνεργασίες μας διαβάζοντας τις συστατικές επιστολές που λάβαμε από προσωπικότητες που φιλοξενούνται στην εκπομπή. Επίσης περιηγηθείτε στην εφημερίδα μας και βρείτε ενημέρωση για πολλά ειδικά θέματα, ενώ όλες τις συνεντεύξεις της εκπομπής μπορείτε να τις ακούσετε στην ειδική κατηγορία «Ανθρώπων έργα» - ηχητικά αποσπάσματα από την Εναλλακτική Ιντερνετική Εφημερίδα μας www.gpnews.gr

Σας ενημερώνουμε ότι ενώ ενημερώνεστε παράλληλα ακούτε το radio- gpnews.gr που μεταδίδει επιλεγμένες μουσικές του κόσμου που επιλέγουν συνεργάτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...