Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ένα ‘’μπλακ-άουτ’’ όμως τόσο.. φωτεινό

ΣTA ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ : Μια ραδιοφωνική εκπομπή για το Θέατρο

Είμαστε στην.. ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι, θα παρουσιαστεί μια ωριαία.. διακοπή ρεύματος στο studio του Δευτέρου Προγράμματος.

Ένα ‘’μπλακ-άουτ’’ όμως τόσο.. φωτεινό όσο και η..ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία του Πήτερ Σάφερ με το ευφυές κείμενο και την υποκριτική δυσκολία που έχει ανέβει στο Θέατρο Μουσούρη σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Τάσος Χαλκιάς και ο Χρήστος Σιμαρδάνης θα είναι οι καλεσμένοι του Γιάννη Γαβρίλη για να αποκαλύψουν την δυσκολία των ρόλων που ερμηνεύουν στην ‘’Μαύρη Κωμωδία’’, όπου το σκοτάδι είναι..φως και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οι ηθοποιοί, υποκρίνονται ότι κινούνται στο απόλυτο σκοτάδι, ο θεατής όμως βλέπει τα πάντα. Το έργο εξελίσσεται κατά την διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος όπου οι χαρακτήρες του έργου έχοντας την ψευδαίσθηση της κάλυψης του ‘’σκοταδιού’’ σαρκάσουν και αυτοσαρκάζονται ξεγυμνώνονται, ανατρέποντας την όποια ‘’καθώς πρέπει’’ συμπεριφορά.

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι η ‘’Μαύρη Κωμωδία’’ του Πήτερ Σάφερ, ‘’Στα Φώτα της Ράμπας’’ με τον Γιάννη Γαβρίλη από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...