Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ FMVOICE.GR

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη και αρνητική οικονομική συγκυρία, εμείς στην ιστοσελίδα www.fmvoice.gr, στον πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό αποκλειστικά μέσω Internet, τολμήσαμε και προχωρήσαμε σε μία μεγάλη επένδυση, αναβαθμίζοντας τις τεχνολογικές δυνατότητες του site και επεκτείνοντας το ραδιοφωνικό πρόγραμμα.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου, βρίσκεται στον «αέρα» η αναβαθμισμένη έκδοση της www.fmvoice.gr, έπειτα από μία μεγάλη επένδυση, που έγινε με ίδια κεφάλαια κι έχει στόχο να προσφέρει στους πιστούς αναγνώστες και ακροατές της ιστοσελίδας μας πληρέστερη ενημέρωση, χρηστική πληροφόρηση και πολλές ακόμη καινοτομίες.

Το έργο της αναβάθμισης έγινε σε συνεργασία με μία από τις καλύτερες και πιο έγκυρες εταιρείες του χώρου της πληροφορικής, την ATCOM, η οποία έθεσε στη διάθεση της www.fmvoice.gr τους καλύτερους και πιο έμπειρους συνεργάτες της, για να προκύψει το αποτέλεσμα που ο χρήστης μπορεί να δει στις οθόνες του υπολογιστή του. Σημειώνουμε, ότι έως τώρα, η νέα εμφάνιση και οι ανανεωμένες δυνατότητες της ιστοσελίδας μας έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια των φίλων και συνεργατών της www.fmvoice.gr, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αναβάθμισης και δεν έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι δυνατότητες του νέου «εργαλείου», κάτι που θα γίνει σταδιακά, το επόμενο διάστημα.

Επιπλέον, από τις αρχές Νοεμβρίου, το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της www.fmvoice.gr ανανεώθηκε και περιλαμβάνει περισσότερες εκπομπές, με νέους και παλαιούς συνεργάτες και με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένη και δυναμική ενημέρωση, στις πιο παραγωγικές ώρες της ημέρας.

Έτσι, το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της www.fmvoice.gr ξεκινά πλέον στις 10 το πρωί, με την εκπομπή “fmvoice! Καλημέρα” και με τους… συνήθεις ύποπτους της οικονομικής και χρηματιστηριακής ενημέρωσης, τον Νίκο Μανεσιώτη και τον Κώστα Ψωμιάδη.

Ακολουθούν οι πρωινές εκπομπές οικονομικής και κλαδικής ενημέρωσης (από 11 π.μ. έως 13 μ.μ.), ενώ στη συνέχεια ο Κωστής Τσουπαρόπουλος και το δημοσιογραφικό επιτελείο της ιστοσελίδας προσφέρουν άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις στην εκπομπή «Fmvoice, Magazino» (καθημερινά από 1:00 έως 3:00 μ.μ.).

Η οικονομική ενημέρωση συνεχίζεται στη ζώνη από τις 3 έως τις 4 μ.μ. και το καθημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 5 μ.μ. με την καθιερωμένη «Βόλτα στη Σοφοκλέους», από τον «Καλό και τον Κακό…».

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι συντελεστές του ραδιοφώνου, στην ιστοσελίδα (κατηγορία FMVOICE, ενότητα «Πρόγραμμα»).

Με την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος, της εικόνας και του προγράμματος της www.fmvoice.gr, κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την υλοποίηση όσων είχαμε υποσχεθεί πριν τέσσερα χρόνια, όταν ξεκινούσε αυτό το εγχείρημα, όταν πολύ λίγοι πίστεψαν στις προοπτικές αυτού του «ταξιδιού».

Ένα ταξίδι, που συνεχίζεται σε πιο στέρεες βάσεις, καθώς πλέον διαθέτουμε «γερά σκαριά», που δεν φοβούνται τις… τρικυμίες, αλλά και έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται αμέσως στις απαιτήσεις των καιρών. Παραμένουμε, λοιπόν και κάνουμε πιο ισχυρό ένα σύγχρονο και καινοτόμο Μέσο Ενημέρωσης, που ιδρύθηκε και λειτουργεί αποκλειστικά από δημοσιογράφους, φέρνει στα ελληνικά δεδομένα νέες ιδέες και τεχνολογικές εφαρμογές, ενώ παράλληλα έχει καθιερωθεί ως μία διαφορετική φωνή στο χώρο της ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...