Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΚΟΙΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FMVOICE.GR ΚΑΙ ΤΗΝ ATTICA WEALTH MANAGEMENT

Από την Τρίτη 14 Μαΐου μία νέα πρωτοποριακή εκπομπή εμπλουτίζει το πρόγραμμα του web radio της www.fmvoice.gr, προσφέροντας στους ακροατές, αλλά και στους αναγνώστες της ιστοσελίδας τη δυνατότητα να αποκτήσουν χρηματοοικονομική παιδεία, σε μια περίοδο που η ατομική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της αποταμίευσης και της συνταξιοδότησης είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Η εκπομπή «Οικονομικό Αλφαβητάρι» έχει σαν στόχο την ποιοτική ενημέρωση σε θέματα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής. Χορηγός της εκπομπής είναι η Attica Wealth Management, θυγατρική του ομίλου της Attica Bank.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 2:00 μ.μ. και επαναλαμβάνεται κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα. Την επιμέλεια και παρουσίαση έχουν στελέχη της Attica Wealth Management, τα οποία με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουν, θα παρουσιάζουν σε απλή και κατανοητή γλώσσα οικονομικές έννοιες και όρους, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού στη χώρα μας.

Στην έβδομη (7η) σεζόν, το πρόγραμμα του web radio της www.fmvoice.gr εκτείνεται στη ζώνη από τη 1:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ., με εκπομπές που απευθύνονται σε όλο και μεγαλύτερο κοινό.

Σύντομα εμπλουτίζεται με νέες εκπομπές, που θα προσφέρουν άμεση και χρηστική ενημέρωση για θέματα που αφορούν την Κοινωνία και την Οικονομία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...