Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Καβάλα- Κουτσούμπας: Στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΑ

Συνάντηση με τους εργαζόμενους του τοπικού ραδιοφώνου της ΕΡΤ είχε το βράδυ του Σαββάτου στην Καβάλα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


Η ΕΡΑ Καβάλας είναι ένας από τους επτά σταθμούς σε όλη τη χώρα που, σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης, πρόκειται να κλείσουν οριστικά και δεν προβλέπεται να τεθούν ξανά σε λειτουργία στο νέο καθεστώς της Δημόσιας Τηλεόρασης. Η αντιπροσωπεία των εργαζομένων ζήτησε τη στήριξη του ΚΚΕ για να επαναλειτουργήσει ο σταθμός και τόνισαν πως η περιοχή της Καβάλας, αλλά και της ορεινής Ροδόπης δεν καλύπτονται ραδιοφωνικά μετά το κλείσιμο της τοπικής ΕΡΑ. Δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως μπροστά στις εξελίξεις που πυροδότησε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ είχαν στο πλευρό τους τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην περιοχή.

Ο Δ. Κουτσούμπας εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στο αίτημα για επαναλειτουργία του σταθμού και επισήμανε ότι στην κοινωνία την οποία οραματίζεται το ΚΚΕ και παλεύει για την πραγματοποίησή της, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα αποτελούν δημόσια περιουσία και όχι πεδίο επιχειρηματικής δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...