Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ FMVOICE.GR

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για αναβάθμιση των ενημερωτικών υπηρεσιών που προσφέρει η ιστοσελίδα και το web radio της www.fmvoice.gr, από το τέλος Σεπτεμβρίου ξεκίνησε τρεις νέες συνεργασίες.

·       Ο πιστοποιημένος αναλυτής Βασίλης Αργυρόπουλος επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή “Athens Intermarket Analysis” (κάθε Πέμπτη 3-4 μ.μ.) παρουσιάζοντας χρήσιμα στοιχεία, που προκύπτουν από την τεχνική ανάλυση των διεθνών αγορών. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα και στην ομώνυμη στήλη (“Athens Intermarket Analysis”) της κατηγορίας «ΑΓΟΡΕΣ», δημοσιεύonται σε καθημερινή βάση επίκαιρες αναλύσεις για δείκτες και μετοχές των μεγάλων ξένων χρηματιστηριών, με μεγάλη επιτυχία ως προς τις εκτίμησεις για την πορεία των αγορών.

·       Από τα μέσα Σεπτεμβρίου, στο δυναμικό της www.fmvoice.gr εντάχθηκε η γνωστή δημοσιογράφος Ελίνα Ιατρίδου, με μεγάλη εμπειρία στο δικαστικό και στο πολιτικό ρεπορτάζ, ενισχύοντας τη δημοσιογραφική ομάδα της ιστοσελίδας και του web radio, σε μία περίοδο κατά την οποία οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

·       Από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Αποστόλου αναλαμβάνει την ενημέρωση των Χρηματιστηριακών Εξελίξεων, με καθημερινή και συνεχή ενημέρωση, από την αρχή της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, έως το τέλος των συναλλαγών.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις 23 Σεπτεμβρίου 2013 ξεκίνησε η 8η σεζόν του ραδιοφωνικού προγράμματος της www.fmvoice.gr, με τα πρώτα στοιχεία να καταγράφουν σημαντική αύξηση στην ακροαματικότητα. Οι νέες εκπομπές, μαζί με τις «παραδοσιακές δυνάμεις»του διαδικτυακού ραδιοφώνου συνεχίζουν την προσπάθεια για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, μία προσπάθεια που ξεκίνησε ακριβώς πριν από 7 χρόνια, τον Οκτώβριο του 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...