Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

«Να πώς ενδιαφέρονται για τους "απολυμένους" και τη λειτουργία της ΕΡΑ Πύργου»

«Να πώς ενδιαφέρονται για τους "απολυμένους" και τη λειτουργία της ΕΡΑ Πύργου»


Την ώρα που δήθεν έδειχναν στην τοπική κοινωνία του Νομού μας ότι είναι ενοχλημένοι από την επιχειρούμενη κατάργηση του ιστορικού Ραδιοφωνικού Σταθμού μας, την ίδια ώρα υπέγραφαν την ερώτηση στην Βουλή με την οποία ουσιαστικώς ζητούν την εκδίωξη των εργαζομένων από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ.

Οι βουλευτές της Ηλείας Κώστας Τζαβάρας και Ανδρέας Μαρίνος που «φιλοξενήθηκαν» πολλές φορές στο στούντιο της ΕΡΑ Πύργου, εκφράζοντας την άποψη τους για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και του τόπου, συγκαταλέγονται στους 32 κοινοβουλευτικούς της ΝΔ που «δυσφορούν» για την παραμονή των εργαζομένων στην ΕΡΤ και «για τη συνεχιζόμενη ανομία», στην οποία βρισκόμαστε.

Η αλλοπρόσαλλη στάση τους, με το άλλα να λένε και άλλα, τελικά, να πράττουν με τις πρακτικές της συνεχούς αναδίπλωσής τους, δεν αποτελεί μόνο μια δυσάρεστη έκπληξη για την ίδια την κοινωνία, αλλά δείχνει περίτρανα ότι δεν μπορούν τελικά να αντιληφθούν τα πραγματικά της προβλήματα.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πύργου που εμμένουν  στην θέση  τους καταδικάζουν και καταγγέλλουν στους Ηλείους πολίτες τη στάση των κ.κ Τζαβάρα και Μαρίνου, που αντί να προσπαθούν και να επιδιώκουν τη λειτουργία της Δημοκρατικής Φωνής της ΕΡΑ Πύργου, απαιτούν την εκδίωξή μας από τις εγκαταστάσεις της.

Τους απαντούμε ότι εμείς συνεχίζουμε αταλάντευτα για μια πραγματική Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία απέναντι σε οποιοδήποτε μόρφωμα επιχειρούν, οι ίδιοι και τα μέλη της Κυβέρνησης τους, να επιβάλλουν. Τους καλούμε, τέλος, να πάρουν -επιτέλους- θέση δημόσια, για να πουν στο λαό τι έχουν προτείνει μέχρι τώρα για να μην κλείσει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Πύργου και να μην σταματήσει εδώ η 55χρονη ιστορία του.

Οι (απολυμένοι) εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πύργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...