Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Αρχίζει και πάλι τις ραδιοφωνικές της εκπομπές της η Σοφία Αρβανίτη

Την γνωρίσαμε ως τραγουδοποιό στις αρχές της δεκαετίας του '90, μέσα από αξέχαστες ερμηνείες, που άφησαν εποχή...Στις μέρες μας και έπειτα από 9 ολόκληρα χρόνια δισκογραφικής απουσίας, επέστρεψε "ΧΩΡΙΣ RETOUCHE", όπως τιτλοφορείται το νέο της album. Μέσα από αυτό αμέσως ξεχώρισαν πολλά τραγούδια, όπως το επίκαιρο "Rock Μακό".

Ένας τίτλος τραγουδιού, που πέρσι έμελλε να γίνει και τίτλος εκπομπής στο 1ο σε επισκεψιμότητα διαδικτυακό ραδιόφωνο της χώρας, στο ραδιόφωνο του "e-Rock.gr". Μέσω αυτής η Σοφία Αρβανίτη, αλλά και οι δεκάδες χιλιάδες ακροατών που την ακολούθησαν σε αυτό το ονειρικό ταξίδι, γεύτηκαν και μια άλλη όψη της. Μια όψη γεμάτη μελωδίες, όμορφες μουσικές στιγμές και πολλές, πάρα πολλές προσωπικές εξομολογήσεις των πρωταγωνιστών της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας.

Οι Φίλιππος Πλιάτσικας, Ραλλία Χρηστίδου, Ζωή ΠαπαδοπούλουΑλκή, Salina, Ανδρέας Λάμπρου και δεκάδες ακόμα ερμηνευτές, μουσικοί, στιχουργοί και δημιουργοί, που φιλοξένησε στις εκπομπές της, μιλούν για μία από τις πιο ευχάριστες ραδιοφωνικές τους εμπειρίες, αφού οικοδέσποινα ήταν μία από αυτούς. Σε μία ραδιοφωνική παραγωγή που οι έννοιες και οι απόψεις, παίρνουν άλλη διάσταση, σαφώς πιο μελοποιημένη.

Φέτος και πιο συγκεκριμένα από το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, μία εβδομάδα πριν την γιορτή των ερωτευμένων και την από κοινού της εμφάνιση με τον Μιχάλη Κακέπη, στις 14 Φλεβάρη, στη Λήμνο, η Σοφία Αρβανίτη, επιστρέφει και ραδιοφωνικά.

Η Σοφία Αρβανίτη, λοιπόν, φοράει το "Rock Μακό" της και επιστρέφει στο ραδιόφωνο του "e-Rock.gr", απ' όπου θα την ακούμε κάθε Σάββατο στις 12.00 και για δύο ολόκληρες ώρες, αλλά..., αλλά κι εδώ είναι η έκπληξη, από ένα δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών, των καλύτερων, της ελληνικής επαρχίας, που σύντομα θα μάθετε την ανά περιοχή συχνότητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...