Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Νέο πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων

Σφραγίδα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία βάζει το Δημοτικό Ραδιόφωνο, με το νέο πρόγραμμα που ξεκίνησε από σήμερα. Στους 98,7 (fm) δημοσιογράφοι, μουσικοί παραγωγοί, τεχνικοί, μία δυνατή ομάδα, εκπέμπει για τους Γιαννιώτες ένα πλήρες πρόγραμμα, με έγκυρη ενημέρωση και ψυχαγωγία.
 
«Σήμερα, παρά την κρίσιμη συγκυρία στην οποία βρισκόμαστε και όλοι βιώνουμε, πιστεύουμε ότι το Δ.Ρ. πρέπει να επιζήσει και πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί. Έχουμε σχέδιο, προτάσεις, πρόγραμμα.Με το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα – που ήδη ξεκίνησε από σήμερα – θέλουμε ο πολίτης να αποκτήσει τη δική του πολυφωνική πληροφόρηση και τον καλούμε να πάρει μέρος συμμετέχοντας και αυτός σ’ αυτή μας την προσπάθεια. Θέλουμε ένα ραδιόφωνο ανοικτό στην κοινωνία, όπου όλοι μπορούν να έχουν λόγο», ανέφερε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕΙ Παναγιώτης Κιτσούλης.
 
Η Αυτοδιοίκηση, όχι μόνο ο Δήμος Ιωαννίνων, αλλά όλοι οι περιφερειακοί Δήμοι Δωδώνης, Ζίτσας, Μετσόβου, Κόνιτσας, Πωγωνίου, Τζουμέρκων, Ζαγορίου, σε εβδομαδιαία βάση θα έχουν το δικό τους βήμα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, όπως και η Περιφέρεια Ηπείρου.
 
Εξάλλου, όλες οι δημοτικές παρατάξεις, σε ειδική εκπομπή κάθε εβδομάδα, θα μπορούν να παρουσιάζουν τις θέσεις τους χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς, ενώ όπως ήδη γνωρίζετε έχουμε ξεκινήσει τη ζωντανή παρουσίαση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Μέσα από τη συχνότητα Ραδιοφώνου, δίνεται ξεχωριστό βήμα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στους μαθητές, σ’ όλους τους φορείς, τα επιμελητήρια, όπως και στις εθελοντικές οργανώσεις.Ιδιαίτερο βάρος στο καθημερινό πρόγραμμα δίνεται στην ποιοτική ελληνική και ξένη μουσική, στον κινηματογράφο, στο θέατρο, στο βιβλίο μέσα από ειδικές εκπομπές των ραδιοφωνικών παραγωγών.
 
«Θέλουμε ένα Δημοτικό Ραδιόφωνο όχι απλά να γεμίζει την ώρα των ακροατών και να τους κρατά συντροφιά, αλλά ένα ραδιόφωνο που να μπορεί να κερδίζει συνεχώς την προσοχή τους.Φιλοδοξούμε οι δέκτες της ακροαματικότητας να πάνε ψηλά και το Ραδιόφωνο των Ιωαννίνων να είναι η δική μας ΤΟΠΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ» υπογράμμισε ο κ. Κιτσούλης.
 
«Το Δημοτικό Ραδιόφωνο ανήκει σε όλους τους δημότες. Είναι η φωνή της κοινωνίας. Ένα βήμα ελεύθερο και ανοιχτό στην διακίνηση κάθε ιδέας. Σκοπός να δώσει πολύπλευρη ενημέρωση και ψυχαγωγία. Θέλουμε ένα ραδιόφωνο, το οποίο θα γίνει κομμάτι της καθημερινής μας ζωής», τόνισε ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...