Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ξεχωριστοί καλεσμένοι στην εκπομπή «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ»

Amateur radio station with multiple receivers ...Image via Wikipedia
 Η εκπομπή «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ» μεταδίδεται κάθε Σάββατο & Κυριακή 10.00-12.00 από τον TOP FM 106,4 – τα e-radios gpnews.gr & topfmvolos.gr και μέσα από ειδικούς συνδέσμους στους Έλληνες του εξωτερικού στην Αυστραλία από τον city, την Αμερική τον greecknews και την Ευρώπη τον ellasnews. Επίσης ενώ ενημερώνεστε παράλληλα ακούτε το radio- gpnews.gr που μεταδίδει επιλεγμένες μουσικές του κόσμου που επιλέγουν συνεργάτες μας. 

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Ενημερωθείτε για τις συνεργασίες μας διαβάζοντας τις συστατικές επιστολές που λάβαμε από προσωπικότητες που φιλοξενούνται στην εκπομπή. Επίσης περιηγηθείτε στην Εναλλακτική Ιντερνετική Εφημερίδα μας www.gpnews.gr  που ξεπέρασε τις 400.000 επισκέπτες τον μήνα και βρείτε ενημέρωση για πολλά ειδικά θέματα, ενώ όλες τις συνεντεύξεις της εκπομπής μπορείτε να τις ακούσετε στην ειδική κατηγορία  «Ανθρώπων έργα» - ηχητικά αποσπάσματα.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Επιλέξετε την κατηγορία  Διατροφή και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε αυτό τον τομέα. Βιολογικά προϊόντα, πιστοποιημένα  προϊόντα, καθημερινές συνταγές, διατροφική αξία, συμβουλές και έγκυρη ενημέρωση  από ειδικούς.  
 
Αυτό το Σαββατοκύριακο 26-27/2/11 ακούστε όλα τα θέματα που θα σας παρουσιάσουμε αλλά και τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των προσκεκλημένων μας:
  • ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Δόκτωρ Εντομολογίας του Πανεπιστημίου των Παρισίων, Ερευνητής του Ινστιτούτου Προστασίας Φυτών Βόλου ΕΘΙΑΓΕ).
    Θέμα: Το Εντομολογικό Μουσείο που δημιούργησε με 80.000 εκθέματα. Ποια η τύχη του;
  • ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (Μουσικός παραγωγός-Εκδότης).
    Θέμα: Ποιες είναι οι καινούργιες εκδόσεις από τον εκδοτικό οίκο του και ποια είναι η νέα τάση στα παιδικά διηγήματα. Τι ετοιμάζει για την συνέχεια…
  • ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ (Δημοσιογράφος-Παρουσιαστής).
    Θέμα: Πως ξεκίνησε να παρουσιάζει την μακροβιότερο μαγκαζίνο στην περιφερειακή τηλεόραση, οι δυσκολίες στην καριέρα του, ο γάμος του με την Μίμη Ντενίση, τα βραβεία Whish και τι πρόκειται να κάνει από εδώ και στο έξης.
  • ΑΝΤΖΥ ΝΟΜΙΚΟΥ (Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων του Μουσείου Κοσμήματος Ηλίας Λαλαούνης & ειδική συνεργάτης πολιτιστικών θεμάτων της εκπομπής).
    Θέμα: Οι εκθέσεις του Μουσείου, τα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και η πολιτιστική και θεατρική ενημέρωση σας.
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού της εκπομπής.
    Θέμα: Δυο τυχεροί θα κερδίσουν διήμερες διαμονές στα ξενοδοχεία Αγνάντι και Ανατολή στην Λίμνη Πλαστήρα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Δυο ακόμη τυχεροί θα κερδίσουν προσκλήσεις τεσσάρων ατόμων για τις θεατρικές παραστάσεις των Αθηνών που είμαστε χορηγοί επικοινωνίας και την διαμονή τους στο ξενοδοχείο IMPERIAL.  
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...