Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τι τρέχει με τον Θωμά Μαγδαληνό και την Εύη Βατίδου;

Τις τελευταίες μέρες έφταναν στα αυτία μας διάφοροι ψίθυροι, για τις συχνές επισκέψεις της Εύης Βατίδου στα γραφεία του Zougla.gr και κυρίως για τις συναντήσεις της ίδιας με τον δημοσιογράφο Θωμά Μαγδαληνό. Το onlycy.com έκανε ρεπορτάζ και έλυσε το μυστήριο.

Όχι μην πάει το μυαλό σας στο πονηρο…δεν μιλάμε για ερωτική σχέση μεταξύ τους! Ο Θωμάς Μαγδαληνός και η Εύη Βατίδου θα είναι ντουέτο…όχι στη ζωή αλλά επαγγελματικά στο zougla radio!

Η εκπομπή “Πέρα Βρέχει” του Θωμά Μαγδαληνού σημειώνει τεράστια επιτυχία καθημερινά 3-5 μ.μ στο zougla radio και τώρα με την τονωτική ένεση της Βατίδου το σίγουρο είναι πως θα σκίσει ακόμα πιο πολύ, η ήδη αγαπημένη εκπομπή του ραδιοφώνου. Η Εύη Βατίδου που τον τελευταίο καιρό απέχει από το προσκήνιο επανέρχεται δυναμικά στις επάλξεις και για πρώτη φορά θα κάνει ραδιόφωνο και η ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Μην ξεχνάμε πως η Εύη έχει κάνει σπουδές δημοσιογραφίας,έτσι έιμαστε σίγουροι πως θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σωστά στις απαιτήσεις του ραδιοφώνου. Έχοντας άλλωστε δίπλα της ένα έμπειρο δημοσιογράφο σαν τον Θωμά Μαγδαληνό και το κυριότερο ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου, δεν έχει λόγο η Εύη να ανησυχεί για τίποτα και η επιτυχία είναι δεδομένη. Eμείς να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!

του Μιχάλη Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...