Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών

HRT studio radio 1 250409Image via WikipediaΝέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου που έγινε στην Αθήνα.

Μέλη του ΔΣ εξελέγησαν οι Μάνος Παπαμακάριος (ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ), Παναγιώτης Κρητικός (ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ), Παναγιώτης Φιλίππου (ΗΧΟΡΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ) και ʼγγελος Νταβλούρος (TOP FM ΑΧΑΪΑΣ).

Στη θέση του Ειδικού Γραμματέα εξελέγη ο Νίκος Καρτελιάς (NRG 95 ΕΥΒΟΙΑΣ) ενώ Ταμίας εξελέγη ο Κυριάκος Δημητριάδης (F1 ΚΟΡΙΝΘΟΥ).Στη θέση του Αντιπροέδρου επανεξελέγη για 2η συνεχή φορά ο Γιώργος Ναστούλης (ΗΛΕΚΤΡΑ FM ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)και στη θέση του Γενικού Γραμματέα για 2η συνεχή φορά ο Κώστας Τσίγκας (ALPHA RADIO ΚΑΒΑΛΑΣ).

Στη θέση του Προέδρου επανεξελέγη για 4η συνεχή φορά ο Αντώνης Γρηγορόπουλος (ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ), ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Μια αρκετά πετυχημένη και δραστήρια τετραετία έκλεισε με τις σημερινές αρχαιρεσίες της ΠΕΙΡΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρίστο Μίμη και τον Ηλία Ψιλάκη που αποχώρησαν από τη διοίκηση του οργάνου για την πολύτιμη συνδρομή τους στη λειτουργία του.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΙΡΑΣ συνδυάζει την εμπειρία με τις νέες ιδέες και την όρεξη για δράση. Ήδη, από την πρώτη του σύσκεψη αποφασίστηκε να γίνονται συνεδριάσεις εκτός Αθηνών με ανοικτές συνελεύσεις για τα Μέλη κάθε Περιφέρειας, ενώ θα συγκροτηθούν Ομάδες Εργασίας και Ειδικές Επιτροπές που θα συνδράμουν το ΔΣ στη δύσκολη τετραετία που έρχεται. Προτεραιότητα θα δοθεί στην υλοποίηση σειράς προτάσεων για τη βελτίωση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, πού ήδη η ΠΕΙΡΑΣ είχε απευθύνει στον αρμόδιο Υπουργό»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...