Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΠΟΣΠΕΡΤ: “Γκεμπελικές μεθόδοι” στο Flash

ERT Digital logo.Image via WikipediaΗ Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταδικάζει τις γκεμπελικές μεθόδους της διοίκησης του ραδιοσταθμού FLASH 96, η οποία προχώρησε και σε νέες απολύσεις. Στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο ραδιοσταθμό, απαιτώντας την επιστροφή στην εργασία των απολυθέντων συναδέλφων.

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και θα υποστηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τις κινητοποιήσεις τους, για την εφαρμογή των Σ.Σ.Ε. και των θέσεων εργασίας, καλώντας όλους τους εργαζόμενους τεχνικούς στα ιδιωτικά κανάλια να μετέχουν δυναμικά σ’ αυτές.

Καλούμε για άλλη μια φορά την ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού να αναλογιστεί τις ευθύνες της και ν’ αναστείλει άμεσα τις απολύσεις των συναδέλφων τεχνικών. Καλούμε επίσης την πολιτεία και τ’ αρμόδια όργανά της να δώσουν ένα τέλος στην εργοδοτική αυθαιρεσία του FLASH 96.
ER
Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. έχει ήδη αποφασίσει να δώσει, με κάθε νόμιμο τρόπο, μαζί με τα σωματεία μέλη της, τον αγώνα για δικαίωμα στη δουλειά … με αμοιβή και στις νόμιμες εργασιακές σχέσεις.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...