Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Νέες απολύσεις στον Flash 96

RMF Classic Radio studioImage via WikipediaΣυνεχίζεται ο χορός των απολύσεων στον Flash 96. Χθες, μόνο, μετρήσαμε 25. Απολύσεις οι οποίες, δυστυχώς, έρχονται να προστεθούν σε εκείνες των τελευταίων εβδομάδων.

Ο καλός ειδησεογραφικός ραδιοσταθμός αποψιλώνεται μέρα με τη μέρα σε μια περίοδο μάλιστα που ανέβαινε στις ακροαματικότητες, ανακτώντας όχι μόνο μέρος του κοινού που είχε χάσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και μέρος της επίσης απολεσθείσας αξιοπιστίας του.

Χθες λοιπόν είδαν την πόρτα της εξόδου τρεις δημοσιογράφοι από το μισθολόγιο -η Δήμητρα Ευθυμιάδου (έπειτα από 17 χρόνια παρουσίας στον σταθμό), η Ελενα Σωτηριάδου που ήταν υπεύθυνη για το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ (με περίπου 15 χρόνια στη συχνότητα) και ο Αργύρης Δεμερτζής-, περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι που δούλευαν με δελτίο παροχής υπηρεσιών και ένας τεχνικός.

Ο «Flash 96» πάντως εδώ και αρκετό καιρό δεν θυμίζει ειδησεογραφικό ραδιόφωνο. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας παίζει μόνο μουσική λόγω των απεργιών και των κυλιόμενων στάσεων εργασίας που κηρύσσει η ΕΤΕΡ, η Ενωση των Τεχνικών Ραδιοφώνου.
Ελευθεροτυπία
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...