Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ο καλύτερος τραγουδιστής της πιάτσας

Γίνονται απεργίες και στάσεις εργασίας των δημοσιογράφων και ευτυχώς, γιατί μόνο έτσι ακούγεται ο «Σκάι 100,3» - θα έλεγα ότι εκτίθεται κιόλας, αλλά αυτό είναι το θέμα μιας άλλης συζήτησης.

Ο καλύτερος τραγουδιστής της πιάτσας Την ώρα λοιπόν που οι υπόλοιποι ραδιοσταθμοί γεμίζουν το πρόγραμμά τους τις ώρες της απεργίας με τραγούδια, ο «Σκάι» αναμεταδίδει παλιές εκπομπές από το αρχείο του μια και, ως γνωστόν, δεν μπορεί να παίξει μουσική ένεκα της κόντρας του με την ΑΕΠΙ.

Ετσι ακούμε κατ' αρχάς απολυμένους παραγωγούς του, εξαιρετικούς, όπως ο Αρης-press project-Χατζηστεφάνου, ενώ, παράδοξο πώς, μεταδίδονται και τραγούδια από Γιώργο Νταλάρα μέχρι και Μίκη Θεοδωράκη. Προφανώς στις επαναλήψεις ξεπερνιέται ως διά μαγείας ο σκόπελος της ΑΕΠΙ.

Στις απεργίες ο ραδιοσταθμός του Φαλήρου μετατρέπεται και πάλι σε έναν κανονικό ραδιοσταθμό. Χαίρεσαι να τον ακούς, χωρίς επιπροσθέτως να σε κατατρώγει το άγχος (να πρέπει) να πειστείς από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για τα θετικά του Μεσοπρόθεσμου (για το Μνημόνιο πειστήκαμε πια, αποτελεί όντως τη σωτηρία της χώρας).
Από το Τετράδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...