Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο Easy στη Θεσσαλονίκη

Επεκτείνεται στη Θεσσαλονίκη το ραδιοφωνικό εγχείρημα ονόματι Easy. Ο τελευταίος εν Ελλάδι επίσημος ραδιοφωνικός Antenna του ομίλου Κυριακού σταμάτησε να λειτουργεί σήμερα τα ξημερώματα, για να επανεμφανισθεί με το νέο όνομα του Easy, στα πρότυπα της αλλαγής που έλαβε χώρα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο στην Αθήνα. 


Το εγχείρημα στην Αθήνα φαίνεται ότι πέτυχε, καθώς χτύπησε υψηλές ακροαματικότητες παρά τη σημαντική μείωση του κόστους, σε σχέση με την εποχή που ήταν full ενημερωτικό ραδιόφωνο.


Έτσι φαίνεται ότι ελήφθη η απόφαση να εκμεταλλευτεί τη συχνότητα του Antenna 97,5 στη Θεσσαλονίκη, η οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν κατά κάποιο τρόπο «παρκαρισμένη» και εξαφανισμένη από τις ακροαματικότητες, με πλέιλιστ ελληνικής ποπ μουσικής, μη θυμίζοντας σε τίποτα τα αλλοτινά μεγαλεία της δεκαετίας του '80 και του '90. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι η κίνηση αυτή άργησε να συμβεί, αφού το σερβίρισμα έτοιμου προγράμματος μέσω δικτύωσης θεωρείται σχετικά εύκολη κίνηση. Με αντίστοιχη δικτύωση στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί ήδη εδώ και χρόνια το έτερο ραδιόφωνο του ομίλου, ο Ρυθμός, στους 104.
Η συχνότητα των 97.5 πλέον εκπέμπει τακτικά σποτάκια που υπόσχονται ότι «η soft μουσική και ενημέρωση έρχονται σε λίγες μέρες». Σε αναμετάδοση από την Αθήνα θα βγαίνουν αρκετές επιτυχημένες εκπομπές, όπως το Easy Breakfast με την Νάντια Μπουλέ και τον Άρη Καβατζίκη. Επίσης, ήδη η Νικόλ Ποφάντη από τα στούντιο της Αθήνας προετοιμάζει και εκφωνεί τακτικά δελτία ειδήσεων με ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.
radiofono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...