Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αμαρυλλίς: Οι ραδιοφωνικές της αποκαλύψεις,για τις άγνωστες δυσκολίες στην σχέση της, την κόντρα με το Παντελίδη και την εγκυμοσύνη!

Άκρως αποκαλυπτική για όλους και για όλα ήταν η Αμαρυλλίς καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή «Re-star(s)-t» της Σπυριδούλας Κάμπου, στο www.divastar.gr. 


Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στο Bowling Center Πειραιά, και μίλησε για τα νέα της δισκογραφικά βήματα στο πλευρό του Γιώργου Θεοφάνους, με το νέο της hit δια χειρός του, «Πόσο πιο χαμηλά να πέσω», δήλωσε ευλογημένη για την συνεργασία αυτή, ενώ δεν έκρυψε πως και η ίδια έχει πέσει χαμηλά για έναν μεγάλο έρωτα.


 Για την τωρινή της σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Κώστα Ματσίκα. Αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά, τις άγνωστες δυσκολίες στην σχέση τους. Ήταν στις αρχές της γέννησης του έρωτά τους, όταν όπως εξομολογήθηκε η Αμαρυλλίς, πέρασε δύσκολα αφού ο καλός της την ταλαιπώρησε πολύ μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι… Πλέον το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το γάμο ενώ η τραγουδίστρια σχολίασε και το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης. «Ναι θέλω να γίνω μητέρα και πάρα πολύ σύντομα…» εξομολογήθηκε δημόσια.

Η Αμαρυλλίς όμως απάντησε και στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για την κρίση στην σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη, με τους δυο τους να τσακώνονται  όταν εκείνος αρνήθηκε να της δώσει και δεύτερο τραγούδι μετά την επιτυχία του «Διαταγές». Στην ερώτηση της δημοσιογράφου η Αμαρυλλίς γέλασε και ξεκαθάρισε πως τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει με τον Παντελή. Ουδέποτε τσακώθηκαν, ουδέποτε υπήρξε κάτι αρνητικό στην σχέση της. Δηλώνοντας στο www.divastar.gr το πόσο πολύ τον ευχαριστεί για την «εκτίναξη» της και πόσο πολύ τον αγαπάει…
Αυτά και άλλα πολλά, όπως του ότι αν δεν συνέχιζε ως τραγουδίστρια θα χρησιμοποιούσε το πτυχίο της ιατρικής της, εξομολογήθηκε live στο www.divastar.gr και στην φίλη της Σπυριδούλα Κάμπου , η Αμαρυλλίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...