Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η MELENTINI στον Trollradio.gr

Η Μελεντίνη είναι δημιουργός και τραγουδίστρια των Running Blue Orchestra (τσέλο-ηλ. κιθάρα, φαγκότο, μπάσο, τύμπανα) και του ηλεκτρονικού σχήματος Sequence Theory Project, οι οποίοι μετρούν δύο ψηφιακά albums στο ενεργητικό τους ("Τoyland", 2010 "The collapse of civilization", 2012) και πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις σε πολιτιστικές και εικαστικές δράσεις. Παράλληλα είναι μέλος της μουσικής οικογένειας των Universe 217, συμμετέχοντας στη δισκογραφία και τις συναυλίες τους με πιάνο-τρομπέτα.
 

Με μια σειρά μουσικών συνθέσεων για παραστάσεις, ταινίες μικρού μήκους, εμφανίσεων σε θεατρικούς ρόλους και άλλα δρώμενα υπογράφει τη σύνθεση, στίχους και ενορχήστρωση σε έναν προσωπικό δίσκο με τη συμμετοχή αξιόλογων μουσικών στην εκτέλεση πνευστών, συμφωνικών εγχόρδων, θέρεμιν, μπάσου, τυμπάνων, synths κ.ά με τίτλο "Explosions around, the desert inside", ο οποίος κυκλοφόρησε από τη Restless Wind το Φεβρουάριο 2013.

Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του «Κυττάρου» η Μελεντίνη, για τη μία και μοναδική full band συναυλία της μέσα στο 2014, κάνει μια στάση στο studio του Trollradio.gr για να μας πει τι πρόκειται αλλά και τι δεν πρόκειται να κάνει και στο επερχόμενο της live αλλά και γενικότερα στη ζωής της. Για όλα αυτά συντονιστείτε μαζί μας την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014, 21.00 – 22.00 στον Trollradio.gr και στην εκπομπή «Ελληνική Σκηνή Στον Αέρα» με την Κλειώ Γκόλνα & Γιάννη Παλαβούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...