Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Η εκπομπή Users γίνεται καθημερινή

Champions' League logoImage via WikipediaΗ εκπομπή των games τώρα καθημερινά από την συχνότητα του SentraFM 103.3

Το GameWorld.gr, ένα από τα μεγαλύτερα game sites στην Ελλάδα, ανακοινώνει μία σημαντική εξέλιξη για την εκπομπή «Users». Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στον SentraFM 103.3, η εκπομπή των games θα εκπέμπει πλέον σε καθημερινή βάση.

Με το νέο πρόγραμμα του SentraFM 103.3, οι Users θα είναι κοντά σας Δευτέρα έως Παρασκευή 21:30-22:00. Οι Μάνος Γρυπάρης, Μπάμπης Χαραλάμπους και Κωνσταντίνος Κουτσούμπας, εγγυώνται πλέον ένα "καθημερινό κάψιμο" για όλους τους gamers. Θα σας ενημερώνουν για τις τελευταίες ειδήσεις μέσω του GameWorld.gr, θα παρουσιάζουν reviews και βέβαια θα συνομιλούν μαζί σας ζωντανά στον αέρα. Κι όλα αυτά μαζί με ακόμη μεγαλύτερους διαγωνισμούς.

Η μόνη εξαίρεση στο πρόγραμμα της εκπομπής, θα είναι οι ημέρες αγώνων του Champions League και του Europa League. Τις εβδομάδες αυτές, οι Users θα εκπέμπουν κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Η πρώτη εκπομπή θα ξεκινήσει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Η συχνότητα του Sentra 103.3 για την Πάτρα είναι στους 105.7 και για το Ηράκλειο στους 98.7. Για να ακούσετε live μέσω Internet, επισκέπτεστε την διεύθυνση SentraGoal.gr.

Ειδήσεις από την Gamescom

Το GameWorld βρέθηκε στην έκθεση Gamescom, που διεξήχθη για το διάστημα 18-22 Αυγούστου την Κολωνία της Γερμανίας. Η Gamescom είναι το μεγαλύτερο σε έκταση event στο παγκόσμιο gaming, καθώς φέτος έσπασε άλλο ένα ρεκόρ, φιλοξενώντας 254.000 επισκέπτες. Μέσω του GameWorld.gr, μπορείτε να διαβάσετε σημαντικές ειδήσεις και συνεντεύξεις, από τα games που παρουσιάστηκαν στην έκθεση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...