Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ακούστε Kiss 92,9 και κερδίστε δωροεπιταγές αξίας €50 και €100 για δωρεάν καύσιμα από την ελίν



Ακούστε Kiss 92,9 και κερδίστε δωροεπιταγές αξίας €50 και €100 για δωρεάν καύσιμα από την ελίν
Η ελίν, από την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, μέσω του διαγωνισμού “easy going with ελίν” καλεί καθημερινά τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού Kiss 92,9 να τηλεφωνήσουν και να κερδίσουν επιταγές για δωρεάν καύσιμα από επιλεγμένα πρατήρια της ελίν του Ν. Αττικής.
Πιο συγκεκριμένα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κληρώνεται στον Kiss 92,9 ένας μονοψήφιος τυχερός αριθμός, ο οποίος ανακοινώνεται στον “αέρα” κατά τη διάρκεια της πρωινής ζώνης “Kiss in the morning” (8:00πμ - 10:00πμ).  Ο πρώτος ακροατής /ακροάτρια που θα καλέσει στο studio του Kiss 92,9 και διαθέτει άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου που λήγει στον τυχερό αριθμό της ημέρας, κερδίζειδωρεάν καύσιμα ελίναξίας €50 από Δευτέρα έως Πέμπτη και αξίας €100 κάθε Παρασκευή!
Ο συγκεκριμένος  διαγωνισμός της ελίν σε συνεργασία με τον Kiss 92,9, ένα σταθμό με μεγάλη διείσδυση και πιστούς ακροατές, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο προσφορών και προωθητικών ενεργειών τις οποίες πραγματοποιεί η ελίν ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τις εποχής και τις προσδοκίες των πελατών της.
ελίν έχει αποδεδειγμένα καθαρά καύσιμα, αφού συνεργάζεται για περισσότερα από 10 χρόνια με το Εργαστήριο Καυσίμων του Ε.Μ.Π. το οποίο διενεργεί πάνω από 3.500 απροειδοποίητους ελέγχους το χρόνο στο δίκτυό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...