Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Στο Ράδιο Σύμπαν θα μιλήσει ο Διεθνολόγος Θαλής Μυλωνά

http://www.balkan-institute.gr/Thalis.gifΣτο Ράδιο Σύμπαν στην εκπομπή του Δημήτρη Συμεωνίδη ΒΙΒΛΙΟ- ΤΕΧΝΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011 και ώρα 8.00μμ ώρα Αυστραλίας και 11.00 το πρωί ώρα Ελλάδος Θα μιλήσει ο Θαλής Μυλωνάς Δικηγόρος –διεθνολόγος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Διαβαλκανικών Σχέσεων
Ο Θαλής Μυλωνάς κατάγεται από τα Πλατάνια Μεσσηνίας έχει συγγράψει και εκδώσει δέκα πέντε βιβλία, μονογραφίες και πολλά άρθρα γύρω από τα εθνικά θέματα και προβλήματα της χώρας. 

Είναι συνεργάτης εφημερίδων,περιοδικών και τηλεοπτικών σταθμών. Είναι ιδρυτής και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Διαβαλκανικών Σχέσεων. Εκδίδει το περιοδικό "ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΗΜΑ" που είναι το επίσημο όργανο του Ινστιτούτου Διαβαλκανικών Σχέσεων. Πρόεδρος της Εταιρίας Προστασίας του Συντάγματος Πρόεδρος της Ελληνοαλβανικής ΕπιτροπήςΑντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Επιτροπής Αλληλεγγύης προς τον Κυπριακό λαό(ΠΕΑΚΛ).Γεν. Γραμματέας της Κίνησης για Εθνική Ανεξαρτησία,Διεθνή Ειρήνη και Αφοπλισμό( ΚΕΑΔΕΑ). Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της Αθηναϊκής Λέσχης, της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης κ.λ.π..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...