Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Το νέο πρόγραμμα του Heart Fm

Radio DazeImage by Ian Hayhurst via FlickrΑπό την Δευτέρα 14 Μαρτίου ο 93,1 HEART FM νιώθει ακόμα πιο όμορφα και παρουσιάζει το ανανεωμένο του πρόγραμμα! Στον όγδοο χρόνο λειτουργίας του, ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης που μεταδίδει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το χώρο του διεθνούς ρεπερτορίου, παρουσιάζει το νέο του ραδιοφωνικό πρόσωπο!

Αναλυτικά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στον νέο 93,1 HEART FM θα ακούμε:

8.00 με 12.00: Heart Breakfast Show

Στη πρωινή εκπομπή του σταθμού, την πρώτη καλημέρα της ημέρας θα λέει πλέον η Μαρία Αμανατίδου. Μαζί της και ο Αντώνης Βλαβογελάκης στην ενημέρωση. Το δυναμικό ραδιοφωνικό δίδυμο θα παρουσιάζει την πρώτη ώρα αγαπημένα τραγούδια μόνο από τη δεκαετία του '80, και στη συνέχεια τις πιο... Heart επιτυχίες, μαζί με ειδήσεις από όλο τον κόσμο, τοπικά νέα, ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και πολλά άλλα.

12.00 - 16.00: Θοδωρής Κρουτσαλάκης

Γνώριμη φωνή, ο Θοδωρής συνεχίζει να μας κρατά παρέα στην αγαπημένη του ζώνη, με ανεξάντλητες δόσεις χιούμορ και ζωντάνιας!

16.00 - 20.00: Σταμάτης Πάπας

Ο Σταμάτης, μετά από περισσότερα από 25 χρόνια καριέρας στο ραδιόφωνο, εξακολουθεί να επιλέγει ό,τι καλύτερο σε μια εκπομπή που έχει γίνει πλέον λατρεία!

20.00 - 24.00: Μάγδα Ζουλίδου

Δεύτερο new entry στο πρόγραμμα του σταθμού, η Μάγδα θα παρουσιάζει κάθε βράδυ στις 8 το σταθερό ραντεβού σας με τις επιτυχίες από τη δεκαετία του '80 και μετά θα συνεχίζει να σας κρατάει συντροφιά μεταδίδοντας δικά σας μηνύματα. Μία έκπληξη έρχεται να προστεθεί στην εκπομπή της... Αναμείνατε!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...