Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Συναυλία διαμαρτυρίας για το play list του Μελωδία

Συναυλία διαμαρτυρίας διοργανώνει το βράδυ της Τετάρτης (21.00)  η  Ομάδα “Πιάσε Μελωδία, αλλά μην το πεις σε κανέναν” γιορτάζοντας τα 20 χρόνια του σταθμού και  διαμαρτυρόμενη για την επιλογή του να μεταδίδει μουσική από play list.  Η συναυλία έχει ελεύθερη είσοδο και θα πραγματοποιηθεί στο “Δίπλα στο ποτάμι” .

Σύμφωνα με το blog  της ομάδας http://freemelodiafm.blogspot.com που έχει δημιουργηθεί θα συμμετέχουν οι , Λένα Αλκαίου, Ρίτα Αντωνοπούλου , Φοίβος Δεληβοριάς, Νίκος Ζούδιαρης, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Απόστολος Καλτσάς, Θέμης Καραμουρατίδης ,  Μαρία Λούκα, Ανδριάνα Μπάμπαλα, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λένα Πλάτωνος, και οι συνεργάτες της , Απόστολος Ρίζος, Τρίφωνο, Γιάννης Χαρούλης και Γιώργος Χριστοδούλου.

Το blog μεταξύ άλλων αναφέρει για το σταθμό τα εξής:
“Ο Μελωδία εδώ και μερικές μέρες παίζει μουσική με playlist. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί μιλάνε στον αέρα μόνο τρεις-τέσσερις φορές την ώρα. Ο Μελωδία τις τελευταίες μέρες έχει πάψει να είναι ελεύθερο ραδιόφωνο! Γιορτάζουμε το ραδιόφωνο που αγαπήσαμε. Ενώνουμε τις φωνές μας για μη γίνει ανάμνηση το καλό τραγούδι, ο ραδιοφωνικός λόγος, ο πολιτισμός της μουσικής. Γινόμαστε όλοι μαζί “η φωνή σε όσα δεν έχουν φωνή”. Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας μια ραδιοφωνική γενιά που μας μεγάλωσε.  Ο Μελωδία μας έμαθε να αγαπάμε τα τραγούδια και να τραγουδάμε ό,τι αγαπήσαμε. Ο Μελωδία μας έμαθε ότι το καλό τραγούδι μπορεί να ερωτεύεται, να γιορτάζει, να επαναστατεί, να δακρύζει, να ζει! Για όλα όσα έγιναν τραγούδι και για όλα όσα θέλουμε να γίνουν:Έλα μαζί μας και Ξαναπιάσε Μελωδία!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...