Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Πρωτοβουλία για επάρκεια φαρμάκων στους Γιατρούς του Κόσμου

Από σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου ο ΒΗΜΑ FM 99,5 αναλαμβάνει πρωτοβουλία προκειμένου να εξασφαλιστούν φάρμακα για τις δράσεις των Γιατρών του Κόσμου στη χώρα μας.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ζητά από τους ακροατές του να συγκεντρώσουν φάρμακα από το φαρμακείο του σπιτιού τους, τα οποία δεν τους είναι πλέον χρήσιμα και δεν έχουν λήξει.

Τα φάρμακα αυτά πρέπει να παραδοθούν ή να αποσταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Γιατροί του Κόσμου
Σαπφούς 12, Τ.Κ 105 53 Αθήνα.

Οι Γιατροί του Κόσμου περιέθαλψαν το 2010 στην Ελλάδα περισσότερους από 70.000 ασθενείς. Πολλοί από αυτούς ήταν άποροι Έλληνες οι οποίοι δεν είχαν δυνατότητα να νοσηλευτούν σε δημόσια νοσοκομεία.


Με την έναρξη του 2011 ο αριθμός των ασθενών που προσέφυγαν στους Γιατρούς του Κόσμου εκτοξεύθηκε, καθώς πολλαπλασιάστηκε ο αριθμός των Ελλήνων που ζήτησαν βοήθεια.

Αποτέλεσμα αυτών των δεδομένων ήταν η εξάντληση όλου του αποθέματος των φαρμάκων που χορηγούν οι Γιατροί του Κόσμου και το πρόβλημα της ιατρικής φροντίδας των ασθενών έγινε μεγαλύτερο.

Ο ΒΗΜΑ FM 99,5 παροτρύνει τους ακροατές του να διαθέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα φάρμακα που έχουν στα φαρμακείο του σπιτιού τους και δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους, απευθείας στα γραφεία των ΓτΚ ή να τα ταχυδρομήσουν.

Επίσης καλεί δασκάλους και καθηγητές να μεταφέρουν αυτή την προσπάθεια στους μαθητές, ζητώντας από αυτούς να ευαισθητοποιήσουν τις οικογένειές τους.

Τέλος, από το πρωί οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού καλούν εργαζόμενους σε εταιρείες, να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για την καμπάνια του ΒΗΜΑ FM 99,5 και να κινητοποιηθούν ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν τους ΓτΚ.


Για όποια πληροφορία, ο ΒΗΜΑ FM 99,5 διαθέτει το τηλεφωνικό του κέντρο
( 211-365 99 95) σε όλους όσοι επιθυμούν να καλέσουν για να κάνουν τις δικές τους προσφορές ή θέλουν να μάθουν πληροφορίες για την καμπάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...