Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο Alpha 989 πάει Mall!

Την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου και το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Alpha 989 θέλοντας να έρθουν ακόμα πιο κοντά στους ακροατές, βγαίνουν από το στούντιο και πηγαίνουν στο Mall, στο Μαρούσι.


Από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 το πρωί και από τις 15:00 έως τις 24:00 της Παρασκευής, ο Σπύρος Χαριτάτος, ο Σταύρος Γεωργακόπουλος, ο Τάκης Τρακουσέλλης, ο Τάκης Πουρναράκης, ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, η Έφη Αλεβίζου, η Σοφία Μπερετάνου, ο Προκόπης Αγγελόπουλος, η Τόνια Φιλιππή και η Κατερίνα Νινιού θα βρίσκονται στα Village @The Mall τις ώρες των εκπομπών τους και θα σας περιμένουν για να γνωριστείτε και να φωτογραφηθείτε μαζί τους.


Το Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 21:00 θα μεταδόσουν εκπομπές ζωντανά οι: Σπύρος Χαριτάτος, Ντίνα Μόσχου, Θανάσης Πάτρας, Γιώργος Ψάλτης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Κώστας Σόμμερ και Άννα Πρέλεβιτς.

Και τις δύο ημέρες τα μικρόφωνα θα ανοίξουν για να ανταλλάξουμε ευχές, να μεταφέρουμε το κλίμα των Χριστουγέννων και φυσικά για να ακουστούν οι φωνές των ακροατών, αλλά και των καλεσμένων που θα περάσουν από εκεί. Ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Ηλίας Βρεττός, ο Θάνος Πετρέλης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Μαρίζα Ρίζου, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Γιώργος Στρατής (Charms) και ο Βλαδίμηρος Ναζαρένκο είναι μερικοί από τους πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους που θα συμπληρώσουν την παρέα του Alpha 989.

Να είστε όλοι εκεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...