Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«Γιάφκα»: Σπύρος Χαριτάτος και Αλέξης Γεωργούλης «συνωμοτούν»…

O Αλέξης Γεωργούλης, αυθεντικός και αυθόρμητος, χωρίς να υπηρετεί κάποιο ρόλο, σχολίασε σήμερα το πρωί την επικαιρότητα, στην εκπομπή «Γιάφκα» και τον Σπύρο Χαριτάτο, στον Alpha 9,89


«Θα έπρεπε να είμαι εδώ και να κάνω δουλειές. Αν δεν υπάρχουν δουλειές, θα πρέπει να τις δημιουργούμε μόνοι μας. Είχα ανάγκη να κάνω πράγματα εδώ, στη χώρα που με έχει γεννήσει», δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης με αφορμή την πρότερη διαμονή του στις ΗΠΑ. 


Αναφερόμενος στην γενικότερη οικονομική κρίση, ο κ. Γεωργούλης ανέφερε ότι: «Δεν είναι μια περίοδος κρίσης και τελείωσε. Πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την κατάσταση και  μετά να δούμε πώς μπορούμε να την αλλάξουμε. Δεν έχεις λόγο να αισθάνεσαι αδικημένος, γιατί υποσκάπτεις τον εαυτό σου και τη ψυχολογία σου. Το κυριότερο θέμα αυτή τη στιγμή είναι η ψυχολογία». 

Σχετικά με την κρίση στον κλάδο του είπε ότι: «Αν θέλεις να υπηρετήσεις την υποκριτική είναι περισσότερες οι δυσκολίες από ότι οι ευκολίες και για να ανταμείβεσαι καλά θα πρέπει να κάνεις θυσίες. Είναι πολύ λίγοι οι φίλοι μου που δεν έχουν πρόβλημα με την δουλειά τους και τα χρήματά τους σήμερα».

Για το σύμφωνο συμβίωσης και τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί, σχολίασε ότι: «Δεν με προβληματίζει αυτή η κουβέντα. Η Ελλάδα είναι ένας χώρος που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Και οι δυο πλευρές έχουν δίκιο, όπως και η Εκκλησία έχει τη δική της οπτική. Όταν δυο άνθρωποι έρχονται σε τόσο κοντινή επαφή και μοιράζονται τη ζωή τους χρειάζονται και κάποια χαρτιά για να το κατοχυρώνουν όλο αυτό. Έχω αισθανθεί την ανάγκη να υπερασπιστώ και ανθρώπους που είναι γκέι».

Μιλώντας για τον έρωτα, με αφορμή τη θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, ο κ. Γεωργούλης υποστήριξε ότι: «Aναγκαστικά, αν είσαι ερωτευμένος, πρέπει να βγάλεις όλο αυτό το προσωπείο που μπορεί να φοράς για να υπάρξεις στην κοινωνία. Το σημαντικότερο που σου κάνει ο έρωτας είναι που σου δίνει την αλήθεια. Μόνο στις πράξεις ομολογείται ο έρωτας.  Δεν δικαιολογώ την προδοσία, δεν την ανέχομαι… αλλά πάντα προσπαθώ να τη συγχωρώ και να μπαίνω στην πλευρά εκείνου που το κάνει για να καταλάβω τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό».

Για την εικόνα του «ζεν πρεμιέ», που του είχε αποδοθεί στα πρώτα χρόνια της καριέρας του είπε: «Τα πρώτα χρόνια ένιωθα πολύ άσχημα ως “ζεν πρεμιέ”. Δεν είχα επιλογή. Μου είπαν θα είσαι αυτό… Ήταν ένα σύστημα που το έκανε αυτό. Δεν είχα δικαίωμα καν να πω ότι δεν θέλω να βγω εξώφυλλο. Βλέπω όμως ότι βγαίνω πολύ κερδισμένος. Ειδικά στα κουτσομπολίστικα περιοδικά που δεν ήξερα πώς να τα αντιμετωπίσω,  είδα πως όσο δίνεις απαντήσεις, τόσα περισσότερα βρίσκουν να πουν. Η απόσταση είναι το καλύτερο πράγμα».
Τέλος, ερωτηθείς για το αν θα μπορούσε να κάνει κάποια τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή αποκάλυψε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει κάτι στην τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...