Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Αποκλειστικά στον Pepper 96,6 FM preview του άλμπουμ Barcelonauta

Το καινούργιο άλμπουμ του Γιώργη Χριστοδούλου κυκλοφορεί ήδη στην Ισπανία & σύντομα στην Ελλάδα


Από τον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Pepper 96,6 θα μπορούν οι ακροατές να ακούσουν τρία μουσικά θέματα της νέας δουλειάς του Γιώργη Χριστοδούλου με τίτλο «Barcelonauta», με τραγούδια που μιλούν για την "πόλη των κόντηδων", γραμμένα από το 1920 ως το 1960, ερμηνευμένα σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες (καταλανικά, ισπανικά, γαλλικά και αγγλικά), ηχογραφημένα με μερικούς από τους καλύτερους τζαζ μουσικούς της Βαρκελώνης -οι περισσότεροι με προσωπική τζαζ δισκογραφία.


Συντονιστείτε στον Pepper για ακούσετε πρώτοι και κατ’ αποκλειστικότητα μέχρι την επίσημη κυκλοφορία τους στην Ελλάδα τα «Que Bonita Es Barcelona» (συμμετέχει το φωνητικό τρίο Las Divinas), «Vous, Qui Passez Sans Me Voir» (συμμετέχει η εξάχρονη γαλλιδούλα Valentine) και «Media Hora».

Το Barcelonauta, κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στην Ισπανία αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και σημειώνοντας επιτυχία στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της καταλανανικής πρωτεύουσας. Ο τραγουδοποιός, εμφανίστηκε μεταξύ άλλων στην κρατική τηλεόραση, στο RTVE 2, παρουσιάζοντας το γαλλόφωνο «Vous, Qui Passez Sans Me Voir». Το βίντεο είναι διαθέσιμο στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=NjvNLtAuD-g και στη σελίδα του ισπανικού κρατικού καναλιού:

http://www.rtve.es/alacarta/videos/para-todos-la-2/para-todos-2-actuacion-giorgis/2208148/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...