Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Οι αντιδράσεις για το πρόστιμο του ΕΣΡ στον Real Fm

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα απόφαση του ΕΣΡ να επιβάλει νέο πρόστιμο στον Real Fm.


Αιχμές για προσπάθεια λογοκρισίας του Real Fm άφησε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην Κάτια Μακρή, ενώ από την πλευρά του, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος, χαρακτήρισε «αντισυνταγματική» τη σύνθεση και τη λειτουργία του ΕΣΡ.

«Ντρέπομαι για αυτόν τον γκαγκστερισμό σε βάρος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης», σχολίασε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.


Ο δημοσιογράφος, Άρης Σταθάκης, ο οποίος είναι εν ενεργεία μέλος του ΕΣΡ, δήλωσε ότι και στις δικές του ραδιοφωνικές εκπομπές είχε χορηγούς ενώ σημείωσε ότι «αυτό συνέβαινε και συμβαίνει σε όλους τους σταθμούς».

Σκληρή κριτική στο ΕΣΡ άσκησαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος και ο εκπρόσωπος Τύπου της «Νέας Μέρας», Γιάννης Μανώλης.

«Το ΕΣΡ, με τα ληγμένης θητείας μέλη του και τον διορισμένο πρώην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Λασκαρίδη, ως πρόεδρό του, προσπαθεί να φιμώσει ανεξάρτητους ραδιοφωνικούς σταθμούς», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Και αυτό το πρόστιμο έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που λέμε, ότι κάποιοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν την ενημέρωση», υπογράμμισε ο Γιάννης Μανώλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...