Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

«Poke»: Χριστουγεννιάτικες ευχές από Βερύκιο, Νικόλτσιου, Σόμμερ, Δάντη, Καλυβάτση κ.α.

Χαλαρή μουσική και πολλές ευχές για τους ακροατές μάς υπόσχεται η Τόνια Φιλιππή μέσα από τις δύο Χριστουγεννιάτικες εκπομπές που ετοιμάζει.


Η εκπομπή «Poke» θα μεταδοθεί την Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου στις 15:00 – 16:00, θέλοντας να μας «σκουντήξει» για να υποστηρίξει και ραδιοφωνικά το εορταστικό κλίμα, παρουσιάζοντας όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τις γιορτές και μεταφέροντας τις ευχές συνεργατών του Alpha 989, αλλά και των καλεσμένων. 


Την Τετάρτη, ο Τάσος Αρνιακός μας δίνει τη μετεωρολογική πρόβλεψη για τις μέρες των εορτών, ο Χάρης Γεωργακάκης μας φτιάχει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, η Νίκη Μπίγγου φροντίζει να ανεβάσει την ψυχολογία μας και ο Δήμος Βερύκιος,  ως Γενικός Διευθυντής του Alpha 989 αναλαμβάνει να μοιράσει τις ευχές του σταθμού.

Την Πέμπτη, μας κρατούν συντροφιά οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Alpha 989 Μαρία Νικόλτσιου και Κώστας Σόμμερ, ο Χρήστος Δάντης δημιουργεί μία μουσική ατμόσφαιρα και ο Σωτήρης Καλυβάτσης όπως πάντα, μας κάνει να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...