Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Από 29 Ιανουαρίου με αυτόνομο πρόγραμμα το «Κόκκινο» στη Θεσσαλονίκη

Εντατικές είναι ετοιμασίες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου ο "93,4 στο Κόκκινο" να λειτουργήσει ως ολοκληρωμένος τοπικός ραδιοσταθμός, στα πλαίσια της προσπάθειας να υπάρξει ραδιοφωνική παρουσία σε όλη την Ελλάδα.


 Το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα βγει στον αέρα στις 29 Ιανουαρίου από το ολοκαίνουριο στούντιο του σταθμού στην Καρόλου Ντηλ. «Τα μπαράκια και τα καφέ της Καρόλου Ντηλ έχουν υπάρξει για χρόνια το στέκι των δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης. Εκεί πήγε να εγκατασταθεί ο ραδιοσταθμός στο Κόκκινο της Θεσσαλονίκης, στο κέντρο δηλαδή της συνάντησης των δημοσιογράφων και των ανθρώπων του τύπου», υπενθυμίζει ο Κώστας Αρβανίτης.


Το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού αποτελούν οι Λευτέρης Αρβανίτης, Κατερίνα Μπακιρτζή, Σταυρούλα Πουλημένη, Βασίλης Στόλης, και Ευγενία Χατζηγεωργίου, γνωστοί από το εναλλακτικό ενημερωτικό site της Θεσσαλονίκης Alterthes. Το προγραμμα θα περιλαμβάνει τοπικές ενημερωτικές εκπομπές, δίνοντας βήμα στους φορείς και τους πολίτες της πόλης και διατυπώνοντας ερωτήσεις υπό τη δική του εναλλακτική οπτική.

Ο Κώστας Αρβανίτης, που βρέθηκε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και εξέπεμψε την πρωινή του εκπομπή από εκεί, δίνει το κλίμα: «Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και ενάμιση μήνα. Υπάρχει κούραση από τον κόσμο που εργάζεται, γίνεται ένα διάλειμμα με τσιπουράκια για να ξεκουραστούμε και συνεχίζουμε για να προλάβουμε τις ημερομηνίες που έχουμε βάλει ως στόχο».

«Το πρόγραμμα του νέου ραδιοσταθμού δεν θα βγαίνει στον αέρα μόνο από τους ραδιοθαλάμους της Καρόλου Ντηλ, αλλά και στις γειτονιές. Το στοίχημα του ραδιοφώνου είναι να βγει και στις γειτονιές για να μπορεί να ακούσει. Να ανοίξει τα μικρόφωνα και το διάλογο με τους πολίτες και της Θεσσαλονίκης, και των όμορρων δήμων και των όμορρων περιοχών, σε όλη τη Μακεδονία.»

Καλαμάτα και Καβάλα

Ο Κώστας Αρβανίτης ενημέρωσε επίσης για τη λειτουργία του "Κόκκινου" στην Καβάλα, ενώ ο βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος προανήγγειλε ότι σύντομα θα μπορεί να εκπέμψει ο ραδιοσταθμός και από την Καλαμάτα. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί στην πόλη κουβέντα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Βασίλης Πουλόπουλος (διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρίας που διοικεί τον Κόκκινο), η Πόλυ Κρημνιώτη (δημοσιογράφος της Αυγής) και άλλοι ομιλητές.

radiofono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...