Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στην Κέρκυρα και το Ιόνιο επεκτείνεται ο Kiss FM Πελοποννήσου

Το δικό της Kiss FM διαθέτει εδώ και λίγο καιρό η Κέρκυρα στους 95,8 των FM. Μάλιστα, από σήμερα αποτελεί τμήμα του δικτύου του Kiss FM Πελοποννήσου, ο οποίος, ορμώμενος από την Αχαΐα, τα τελευταία 3 χρόνια έχει επεκταθεί με συνεργαζόμενους ραδιοσταθμούς σε Κορινθία και Αιτωλοακαρνανία καλύπτοντας μέχρι στιγμής 11 νομούς και αυτοχαρακτηρίζεται ως "ο μεγαλύτερος περιφερειακός σταθμός της Ελλάδας". 


Ο νέος συνεργάτης επεκτείνει ακόμη περισσότερο την πληθυσμιακή κάλυψη, καθώς διαθέτει εμβέλεια στην Κέρκυρα, το Ιόνιο και την Ήπειρο.


Ο KISSFM 95.8 ξεκίνησε το 1997 ως NRG. Εκπέμπει απο την πόλη της Κέρκυρας καλύπτοντάς το Νομό Κερκύρας και μεγάλα τμήματα των νομών Λευκάδας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας αλλά και μέσω internet σε ολόληρο τον κόσμο. Το πρόγραμμα του σταθμού απευθύνεται κυρίως στις ηλικίες 18-35.

Παράλληλα στο ηλικιακό κοινό 12-17 το ποσοστό του KISSFM 95.8 είναι υψηλό. Το ραδιοφωνικό σταθμό στελεχώνουν οι Kώστας Μπουρδόπουλος, Μάκης Γεωργούλιας, Σοφία Πασματζή και Τάσος Μέξας.

radiofono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...