Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Αθέμιτος Ανταγωνισμός» στον fmvoice.gr

Μία νέα εκπομπή προστίθεται στο web radio της www.fmvoice.gr ενισχύοντας τη θεματολογία και την παρεμβατικότητα του καινοτόμου Μέσου Ενημέρωσης.


Ο επιχειρηματίας Γιώργος Φλωράς, συντονιστής της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, από τις 20 Ιανουαρίου 2014 και κάθε Δευτέρα στις 5:30 μ.μ. παρουσιάζει την ωριαία εκπομπή «Αθέμιτος Ανταγωνισμός».


Με θέματα που απασχολούν όλη την επιχειρηματική κοινότητα, με σχόλια, απόψεις και αποκαλύψεις, σχετικά με τη λειτουργία των αγορών, την πολιτική που ασκούν τα καρτέλ, αλλά και το πώς η κωλυσιεργία των αρμοδίων Αρχών ευνοεί όσους κατ’ εξακολούθηση παραβιάζουν τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού.

Η ιστοσελίδα και το web radio της www.fmvoice.gr συνεχίζουν την προσπάθεια ανανέωσης και αναβάθμισης της ενημέρωσης που προσφέρει, για σχεδόν οκτώ (8) χρόνια, ενώ σύντομα προχωρεί και σε επέκταση των δραστηριοτήτων της, υλοποιώντας το αρχικό όραμα των ιδρυτών της και συνεχίζοντας την προσπάθεια για αποκαλυπτική, διεισδυτική και τεκμηριωμένη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...