Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Το νέο ξέσπασμα της Νανά Καραγιάννη: "Η εκμετάλλευση, η βελτιώση της υγείας μου, η νευρική ανορεξία, η αλλαγή στο γάμο μου»

Νέα συγκλονιστική αποκλειστική συνέντευξη έδωσε η Νανά Καραγιάννη στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο «ZOOM-E» στο κανάλι ZOOM και την Μαρία Δημητρέλη.


H δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός-παρουσιάστρια, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική της πορεία, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του κομμωτηρίου Οικονομάκης, θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις για πρώτη και τελευταία φορά.


Παραδέχτηκε την βελτίωση της υγείας της, δίνοντας δυνατή γροθιά στην νευρική ανορεξία. Ρίχνει όλες τις ευθύνες πάνω της που δεν χειρίστηκε καλά το πρόβλημα της υγείας της, επιτρέποντας σε πολλούς να την εκμεταλλευτούν για να πουλήσουν, για να κερδίσουν τηλεθέαση.

Αποκάλυψε επίσης στην παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Δημητρέλη, ότι η υπερβολική της έκθεση αλλά και περισσότερου του συζύγου της, προκάλεσε προβλήματα στο γάμο της για αυτό και αποφάσισε να προστατεύσει πλέον το συζυγό της από όλα αυτά, κόβοντας μαχαίρι να ανεβάζει φωτογραφίες του στα social media.

Ενώ για πρώτη φορά έδειξε στην κάμερα του «ΖΟΟΜ-Ε»  όλα τα τατουάζ που έχει κάνει και την συμβολίζουν για την ίδια και τον γάμο της. Η Νανά έχει βρει το καλό της εαυτό, βγαίνει έξω με φίλους ενώ το Bowling Center στο Πειραιά έχει γίνει το αγαπημένο της στέκι, όπου συναντάει τις φίλες της Μαρία Δημητρέλλη και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής «ZOOM-E»  Σπυριδούλα Κάμπου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...