Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Θάνος Μικρούτσικος σε έναν καυστικό σχολιασμό, στον Alpha 989!

O Δημήτρης Γιαγτζόγλου, την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου υποδέχθηκε τον Θάνο Μικρούτσικο στο στούντιο του Alpha 989 και την εκπομπή «Ζούμε αληθινά».


Για ένα δίωρο, 18:00 – 20:00, ακούσαμε πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενώ ο ίδιος μας μίλησε επί παντός επιστητού. Με αφορμή τη χθεσινή δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, αναφέρθηκε και στη Χρυσή Αυγή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Ναζιστές δεν είναι οι άνθρωποι που την ψήφισαν, αλλά ο πυρήνας της». Επιπλέον είπε: «Η Χρυσή Αυγή είναι οι άνθρωποι που θεωρούν τους ανθρώπους άλλου χρώματος απάνθρωπους. Σκοτώνουν όπου μπορούν.» και πρόσθεσε ότι «Αυτό το μόρφωμα μεγαλώνει από ανθρώπους με χαμηλή πολιτική συνείδηση».

Ο Θάνος Μικρούτσικος συνέχισε τον πολιτικό του σχολιασμό, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ: «Είναι άλλο το ΠΑΣΟΚ μέχρι το ’96. Ο θάνατος του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ένα κομβικό σημείο. Από το ’96, το ΠΑΣΟΚ ακολουθούσε νεοφιλελεύθερη πολιτική, μερικές φορές και πιο δεξιά από τη Νέα Δημοκρατία».

Για τους πολιτικούς έκανε καυστικές δηλώσεις. Ειδικότερα, για τον Λουκά Παπαδήμο, δήλωσε ότι «είναι το χέρι του τραπεζικού συστήματος», για τον Φώτη Κουβέλη ότι «δεν είναι σίγουρο αν έχει υψηλό IQ», ενώ για τον Γιώργο Καρατζαφέρη ότι «διαλύθηκε γιατί θέλησε να το παίξει συστημικός».

Τέλος, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, μίλησε για τη γενικότερη κατάσταση της χώρας και την κρίση: «Αν πάμε όπως πάμε, το 2022 ακόμα και εσείς εδώ, αν θα εργάζεστε, θα εργάζεστε με 4 εκατοστάρικα, ενώ ο μισός μας εθνικός πλούτος θα έχει αγοραστεί με φραγκοδίφραγκα από τους ξένους επενδυτές».


Για να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη, μπείτε στο
http://www.alpha989.com/Media.aspx?a_id=1338&item=8890&prodId=127

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...