Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Εθελοντικό web radio από το ΠΑΜΕ, συνεχίζει ο 904 της Θεσσαλονίκης

Ένα μήνα μετά την πώληση της υπερχρεωμένης συχνότητας του 902 Αριστερά στα FM, το ΠΑΜΕ (το συνδικαλιστικό μέτωπο που πρόσκειται στο ΚΚΕ) προχωράει σε προσπάθεια δημιουργίας εθελοντικού διαδικτυακού ραδιοφώνου. «Σε συνθήκες πλήρους αποκλεισμού της φωνής του ΠΑΜΕ η απάντηση πρέπει να είναι ηχηρή σε όλα τα μέτωπα», τονίζει στο κάλεσμά του σε εργαζόμενους, άνεργους και νεολαία να συμβάλλουν σε αυτή τη μάχη που δίνει στο μέτωπο της ενημέρωσης.

Όπως δημοσιεύει ο Ριζοσπάστης, "Το ΠΑΜΕ καλεί κάθε νέο και νέα, κάθε εργαζόμενο, φοιτητή, άνεργο που έχει διάθεση προσφοράς και μπορεί να διαθέσει χρόνο, που μπορεί να βοηθήσει κυρίως με τεχνικές γνώσεις και να στηρίξει πρακτικά την προσπάθεια για δημιουργία web radio του ΠΑΜΕ, να δηλώσει το ενδιαφέρον του στο mail του ΠΑΜΕ (pame@pamehellas.gr) με την ένδειξη «για web radio»." Τις δοκιμαστικές εκπομπές που παρήχθησαν τον προηγούμενο χρόνο από εργαζόμενους και φοιτητές μπορείτε να βρείτε ηχογραφημένες στη σελίδα του ΠΑΜΕ.

Επισημαίνουμε ότι υπό την αιγίδα του ΚΚΕ συνεχίζει να λειτουργεί o ραδιοφωνικός σταθμός "Θεσσαλονίκη, Αριστερά στα FM" στους 90.4. Ο ραδιοσταθμός της Θεσσαλονίκης φαίνεται να ελέγχεται απευθείας από στέλεχος του πρώην 902 και δεν ανήκε στη Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., τον φορέα που πωλήθηκε πριν από ένα μήνα και κατείχε τη ραδιοφωνική και τηλεοπτική συχνότητα της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...