Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ WEB RADIO ΤΗΣ FMVOICE.GR

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου ξεκινά η 8η σεζόν για το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της www.fmvoice.gr, με βασικό σύνθημα: «Υπογράφουμε το 8ο Μνημόνιο – Συνεχίζουμε για την Ανατροπή στην Ενημέρωση».


Ανανεωμένο, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα της αγοράς, εμπλουτισμένο με νέες εκπομπές και ευέλικτο, το νέο πρόγραμμα του web radio διατηρεί τη σταθερή αρχή για αποκαλυπτική, αιρετική και τεκμηριωμένη ενημέρωση, με διαφορετική ματιά από τα συστημικά Μέσα.

Για όγδοο συνεχή χρόνο συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε τον Οκτώβρη του 2006, για την «Ανατροπή στην Ενημέρωση», με δεδομένο ότι τόσο η προσπάθειά μας, όσο και οι απόψεις μας για τις εξελίξεις στην Οικονομία, τις Επιχειρήσεις και τις Αγορές επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας.

Από τη Δευτέρα και καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) οι εκπομπές του web radio μεταδίδονται από τη 1:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ.

Παλιές και νέες συνεργασίες διευρύνουν τη θεματολογία και δίνουν τη δυνατότητα σε ευρύτερο κοινό να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σε κλαδικά θέματα, καθώς και για τις εξελίξεις στην οικονομία, την πολιτική την κοινωνία και τις αγορές.

Νέες συνεργασίες

·  «Inferno» με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Ζερβονικολάκη. Μία διαφορετική ματιά στα γεγονότα, μία διαφορετική άποψη για τις εξελίξεις στην Πολιτική και Κοινωνική ζωή της χώρας, μέσα στην… κόλαση της μνημονιακής εποχής. Κάθε Πέμπτη στις 5:30 μ.μ.

·  «Εκ του Ασφαλούς», η νέα (με παλαιότερο τίτλο) εκπομπή της www.fmvoice.gr για τον κλάδο των Ασφαλιστικών Εταιρειών, σε επιμέλεια και παρουσίαση της γνωστής και καταξιωμένης δημοσιογράφου Έφης Καραγεώργου («Έθνος»).

·  «Επιχειρηματικότητα & Περιβάλλον» ονομάζεται η νέα εκπομπή που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη (2-3 μ.μ.) σε επιμέλεια και παρουσίαση της δημοσιογράφου Βαρβάρας Δημοπούλου και θα ασχολείται με θέματα περιβάλλοντος και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών για καλύτερη ποιότητα ζωής.

·  «Athens Intermarket Analysis» με τον Βασίλη Αργυρόπουλο, κάθε Πέμπτη 3-4 μ.μ. με τεχνική ανάλυση και σχόλια για την πορεία των αγορών, με εκτιμήσεις για τις εξελίξεις στα διεθνή χρηματιστήρια.

·  «Car Voice» με τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Ανδρή (κάθε Παρασκευή 5:30-6:30 μ.μ.). Μία παλαιότερη εκπομπή της fmvoice.gr, για τις εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου, επανέρχεται ανανεωμένη και πιο δυναμική, με αποκαλύψεις και διαφορετική ματία από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

·  “Tax Voice”. Η γνωστή εκπομπή «Prosvasis στη Φορολογία» εμπλουτίζεται  και επεκτείνεται σε δύο ώρες (κάθε Τετάρτη, 2:00 – 4:00 μ.μ.). Ο Απόστολος Αλωνιάτης και ο Χάρης Τσοχαντάρης συνεχίζουν να σχολιάζουν τις εξελίξεις στον τομέα της φορολογίας, δίνοντας χρηστικές συμβουλές. Μαζί τους ο δημοσιογράφος Θάνος Τσίρος, διευρύνοντας τη θεματολογία με σχόλια για τις οικονομικές εξελίξεις, τη φορολογία επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων, την απασχόληση.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ:

Ο καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς και η ομάδα συνεργατών του παρουσιάζουν την εκπομπή «Όραμα & Πράξη», κάθε Τετάρτη στις 5:30 μ.μ. Ο γνωστός καθηγητής και οι συνεργάτες του ανοίγουν το διάλογο για την επιχειρηματικότητα, το μανατζμεντ και την καριέρα.

 Οι παραδοσιακές «δυνάμεις»

Στο πρόγραμμα της 8ης σεζόν παραμένουν οι εκπομπές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία σε ακροαματικότητα κατά τις προηγούμενες σεζόν.

·  «Ο Καλός και Κακός…» θα συνεχίζουν να… βγαίνουν βόλτα στη Σοφοκλέους στη γνωστή ώρα (4-5 μ.μ. καθημερινά) και με τους γνωστούς συντελεστές (Νίκος Μανεσιώτης – Κώστας Ψωμιάδης), σχολιάζουν με τους καλεσμένους τους την επικαιρότητα και δίνουν τη διαφορετική άποψη για τις εξελίξεις στην οικονομία, την πολιτική, την κοινωνία και τις αγορές.

·  “Bank Voice”, κάθε Δευτέρα 2-3 μ.μ. με τη Ρόη Χάικου, καταγράφει όλες τις εξελίξεις στον Τραπεζικό Κλάδο, σε μία περίοδο κατά την οποία οι Τράπεζες διαδραματίζουν καθορισιτκό ρόλο στην πορεία της Οικονομίας.

·  «ΡαδιοΤεχνολογία», κάθε Τρίτη 2-3 μ.μ. με τη Ρόη Χάικου, ενημερώνει τους ακροατές της fmvoice.gr για τις κινήσεις, τις καινοτομίες και τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων στον τομέα των Τεχνολογιών και των Επικοινωνιών.

·  «Τάση Ενέργειας», κάθε Παρασκευή στις 2:00 μ.μ. με τον Κώστα Ψωμιάδη, συνεχίζει να μεταφέρει στους ακροατές όλες τις πτυχές της επικαιρότητας στον ενεργειακό τομέα, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο των εξελίξεων.

·  “Intro Voice”, η εκπομπή-magazino επεκτείνεται και εμπλουτίζεται. Ξεκινά πλέον στη 1:00 μ.μ. σε επιμέλεια και παρουσίαση του Φέντια Δημόπουλου. Tις διεθνείς εξελίξεις σχολιάζει η Μαριλίζ Φασουλοπούλου στο «ένθετο» της εκπομπής “Voice στον Κόσμο”.

·  «Travel Voice», κάθε Δευτέρα 2-3 μ.μ. με τη Μαρίζα Θεοτοκάτου, μεταφέρει στους ακροατές όλες τις εξελίξεις που αφορούν στα οικονομικά μεγέθη και τις επιχειρηματικές κινήσεις στους κλάδους του Τουρισμού και των Μεταφορών.

·  «Ώρα Ευθύνης», κάθε Παρασκευή 3 μ.μ. με τη Γιώτα Καραμπίνη, για τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

·  «Μικροχρηματιστήριο», καθημερινά στις 4:00-4:10 μ.μ., ο Πραξιτέλης Βασιλακόπουλος σχολιάζει τις κυριότερες εξελίξεις που επηρεάζουν τις αγορές και αναλύει τις τάσεις στο Χρηματιστήριο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Στο νέο πρόγραμμα του web radio συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι δύο εκπομπές που ξεκίνησαν την προηγούμενη σεζον.

·  «Health Voice», κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 2:00 μ.μ., με τη Γιώτα Καραμπίνη και με καλεσμένους από το χώρο της Υγείας, της Διατροφής, της Ομορφιάς και της Ευεξίας, για θέματα που απασχολούν τον καθημερινό άνθρωπο.

·  «Οικονομικό Αλφαβητάρι», κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 2:00 μ.μ., Με απλή και κατανοητή γλώσσα, αναλύονται όροι και έννοιες που συναντούν οι επενδυτές στις συναλλαγές τους, σε συνεργασία με την Attica Wealth Management, θυγατρική της Attica Bank.

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, το νέο ραδιοφωνικό πρόγραμμα της www.fmvoice.gr θα είναι και πάλι στον διαδικτυακό «αέρα», με την πεποίθηση ότι θα εκπληρώσουμε όλους τους όρους του Μνημονίου που έχουμε υπογράψει εδώ και 7 χρόνια με τους ακροατές: Να κάνουμε πράξη την Ανατροπή στην Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...