Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η Θεσσαλονίκη "στο Κόκκινο". Αναμετάδοση από την Κυριακή για το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ

Δική του συχνότητα στη Θεσσαλονίκη αποκτάει από την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ "Στο Κόκκινο". 

Το ενημερωτικό πρόγραμμα του ραδιοσταθμού από τα στούντιο της Αθήνας αναμένεται να βγει στους 93,4 της συμπρωτεύουσας περίπου στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να μεταδοθούν ζωντανά οι εξελίξεις από την πορεία του Πολυτεχνείου. Το σήμα του αριστερού ραδιοφωνικού σταθμού θα βγαίνει από το παρκο κεραιών του Χορτιάτη, καλύπτοντας σε εμβέλεια ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία, δηλαδη τους νομούς Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας και Κιλκίς.

Το πρόγραμμα θα βασίζεται κατ' αρχήν σε δοκιμαστική αναμετάδοση του προγράμματος από τους ραδιοθαλάμους της Αθήνας. Ωστόσο, μέσα στους επόμενους 4 μήνες ο ραδιοφωνικός σταθμός θα αποκτήσει εγκαταστάσεις στη συμπρωτεύουσα και δικό του δημοσιογραφικό δυναμικό, που θα παράγει τοπικό ενημερωτικό πρόγραμμα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στον άερα γνώριμα ονόματα από το παρελθόν της ραδιοφωνικής ενημέρωσης της πόλης. Παράλληλα ξεκινάει καμπάνια προώθησης για την προσέγγιση του ακροατηρίου. Οι υπεύθυνοί του ευελπιστούν ότι το νέο μέσο θα αποτελέσει μια εναλλακτική φωνή για την ενημέρωση και τον πολιτισμό στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Ήδη, το Σάββατο έγιναν οι πρώτες ολιγόλεπτες δοκιμές αναμετάδοσης, ενώ η πληροφορία έχει μεταδοθεί κι επίσημα από τους παραγωγούς της Αθήνας και τη σελίδα στο Facebook. Ο ραδιοσταθμός "στο Κόκκινο", μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, αναλαμβάνει τη hard rock συχνότητα του "pRocka", που είχε γίνει γνωστή την προηγούμενη δεκαετία με την έντεχνη μουσική ως "Μύθος στα FM". Μετά την εξέλιξη αυτή, αυξάνονται οι ενημερωτικές συχνότητες της πόλης, που είχαν μειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά το κλείσιμο των συχνοτήτων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και τις περικοπές στους τοπικούς ενημερωτικούς σταθμούς.

radiofono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...