Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ποιους ραδιοσταθμούς έκλεισε η ΕΕΤΤ το τελευταίο τρίμηνο.

Παρεμβολές στο αεροδρόμιο της Κοζάνης


Η ΕΕΤΤ ανακοίνωσε σήμερα ότι κατά το τελευταίο τρίμηνο και σε συνεργασία με τις αρμόδιες διωκτικές αρχές προχώρησε σε έξι επιχειρήσεις για τον τερματισμό παράνομων εκπομπών σε Ξάνθη, Καβάλα, Μαγνησία και Αιτωλοακαρνανία. Όλες οι επιχειρήσεις έγιναν μετά από καταγγελίες. Ειδικότερα, η ΕΛ.ΑΣ., με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ από τα περιφερειακά της γραφεία σε Θεσσαλονίκη διέκοψε τη λειτουργία και κατέσχεσε τον εξοπλισμό εκπομπής:

Ξάνθη: δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς με διακριτικούς τίτλους «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» και «UNDERGROUND», που εξέπεμπαν στις συχνότητες 89,3MHz και 100,3MHz αντίστοιχα κατόπιν διαβίβασης από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ) σχετικής καταγγελίας. Για την επιχείρηση στην Ξάνθη έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο σχετικά με τις εξελίξεις στις δικαστικές αποφάσεις.

Βόλος: έναν ραδιοφωνικό σταθμό με το διακριτικό τίτλο «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΒΟΛΟΥ», ο οποίος είχε επισήμως διακόψει τη λειτουργία του αλλά συνέχιζε να επέμπει στους 104,6MHz. Η επιχείρηση έγινε κατόπιν διαβίβασης από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ) σχετικής καταγγελίας.

Κοζάνη: έναν ραδιοφωνικό σταθμό με το διακριτικό τίτλο «MUSIC LIFE», που εξέπεμπε στους 106,9MHz και προκαλούσε παρεμβολές στη συχνότητα του Κρατικού Αερολιμένα Κοζάνης, κατόπιν καταγγελίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Επίσης αναφέρεται η διακοπή της εκπομπής της Digital Union στο κέντρο εκπομπής στα Ακαρνανικά όρη από το περιφερειακό γραφείο της ΕΕΤΤ στη Πάτρα, καθώς και η αφαίρεση παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Καβάλα.


radiofono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...